עזרה שותפים של אליאקספרס

• הוסף לסימניות
מי יודע איך אני יכולה לחלץ את העמלות שקיבלתי?
כתוב לי שיש לי איזה 19$
אבל אני לא מצליחה לראות איפה להוציא את זה

• הוסף לסימניות
עוקבת גם אני לא יודעת

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי צריך לשלם לאליאקספרס 10$ בכל חילוץ עמלה,
לכן כדאי לחכות שיצטבר סכום משמעותי ואז לחלץ.

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי צריך לשלם לאליאקספרס 10$ בכל חילוץ עמלה,
לכן כדאי לחכות שיצטבר סכום משמעותי ואז לחלץ.
צריך שיצטבר 16$ ואז משלמים עמלה 15$
זה כבר הבנתי
אבל תכלס אני לא רואה איפה אני יכולה לפדות את זה
וכנראה שאף אחד כאן לא מתנדב לגלות את סודות המקצוע...
מה עם "אין אדם נוגע...?"

• הוסף לסימניות
מה עם "הוי דן"?.... ;)
אמת, צריך לדעת שאם לא עונים,
זה לא כי לא רוצים, אלא כי לא תמיד יודעים...
@הכלבויניק מומחה גדול, נדמה לי.
אני את שלי כבר עניתי בעבר:
האמת, שאני רשום בתוכנית השותפים,
אבל לא ממש משתמש בה, מכמה סיבות...
___
קאשדו לא משתלם יותר?
למי שלא משתף הרבה, העמלה של אלי' גדולה מידי, ובאמת פחות משתלם.
למי שקונים דרכו הרבה, כן מומלץ, העמלה שם לכאו' גדולה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה