כללי שותקים, חיים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• זהירות.jpg
    3.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נראה מעניין מאד
אבל האמת שלא בדיוק הבנתי מה הרעיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;496773:
נראה מעניין מאד
אבל האמת שלא בדיוק הבנתי מה הרעיון...
אמא שלי ראתה את זה ואמרה: "הוא דיבר בטלפון עד שראה גן עדן...";)

ביצוע ורעיון חבל"ז!!!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד
אך הייתי משאירה את זה בארץ ולא בשמים...
(העלת לי רעיון אפשר לקחת את הפלאפון בתור קדמת אוטובוס ולראות איך שהוא מתנגש בתאונה ...)

• הוסף לסימניות
ואו! מלחיץ!
אבל אין אפס, הרעיון והביצוע חזקים ביותר!

• הוסף לסימניות
מ-פ-ח-י-ד!

(אבל הביצוע מרשים)

• הוסף לסימניות
wow
רעיון גאון !
חזק !
ביצוע מרשים בהחלט !!

• הוסף לסימניות
מדהים.

עיבוד מקצועי.

רעיון עוצמתי.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה,
אם כי לקח לי כמה שניות להבין מי נגד מי.

• הוסף לסימניות
מובן! ישר הבנתי....

• הוסף לסימניות
רעיון טוב וחזק.
הגזירה של בית העלמין לא טובה מספיק. יותר מידי טשטוש בקצוות
הניפוץ של האייפון לא מספיק בולט

• הוסף לסימניות
זה שהרעיון המובע לא כל כך מובן בהבטה ראשונית - זה מציון.(חוץ מהמבריקים שביננו, כמובן) כי כזו מודעה חשוב שתקח עוד רגע או שניים של התבוננות. בקיצור: מעולה!

• הוסף לסימניות
יפה ומובן.
במקום לדבר בנסיעה הייתי רושמת דיבור בנסיעה.

• הוסף לסימניות
הרעיון - גאוני, הביצוע - רק דבר אחד מפריע - הרקע.

• הוסף לסימניות
ברור שהשני טוב יותר

• הוסף לסימניות
מעולה
אני חושבת שחלק מהבעיה שהבית קברות נראה במבט ראשוני כמו כפר עם בתים נמוכים לא כ"כ שמים לב לצורת המצבות

• הוסף לסימניות
מפחיד, מדהים, עבודה נהדרת!
המכונית נראת קצת דוממת, אולי כדאי להוסיף משהו שידגיש שמדובר על עניין של רגע במהירות גבוהה, רסיסי זכוכית שעפים מההתנגשות וכדומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה