עזרה שו"ת: אשכול אקספרס לשאלות מהירות ותשובות קצרות

• הוסף לסימניות
ברשות @דוכסוסטוס - מעלה הרעיון,
הריני מתכבדת לחנוך בזאת את אשכול האקספרס הגדול:
כל שאלה המכונה בלעז מהירה, ונוגעת לענייני כתיבה, תקודם כאן בברכה.

על מנת שהאשכול יהיה מהיר ויעיל ויקדש את מטרתו הנאורה, הציבור מתבקש בזאת ללחוץ על הכפתור למעלה בצד שמאל, זה שכתוב עליו 'הוסף למעקב'.
יתרה על זאת מתבקש הציבור ליישם הלכה למעשה, לעקוב אחר האשכול ולתרום מידעו ומקצועיותו בהדדיות ואחווה.

בברכת 'וכתוב בחיים' וגמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
אני זקוק למידע האם יש בארה"ב תעסוקת הייטק לנשים חרדיות בדומה לאלו שישנם בארץ.

• הוסף לסימניות
אני זקוק למידע האם יש בארה"ב תעסוקת הייטק לנשים חרדיות בדומה לאלו שישנם בארץ.
תלוי איפה בארה"ב. בLA או בNY לדוגמה יש אינספור משרות, במקומות אחרים זה משתנה.

• הוסף לסימניות
תלוי איפה בארה"ב. בLA או בNY לדוגמה יש אינספור משרות, במקומות אחרים זה משתנה.
לא משנה לי איפה, מבחינתי גם אירופה טוב, כל עוד יש ריכוז משמעותי של יהודים חרדיים.
מה הכוונה משרות? יש סגנון כמו פה של חברת השמה שיושבת על המשבצת הזו של תעסוקת הייטק לנשים חרדיות?

• הוסף לסימניות
לא משנה לי איפה, מבחינתי גם אירופה טוב, כל עוד יש ריכוז משמעותי של יהודים חרדיים.
גם באירופה זה מאוד משתנה. באנגליה, למשל, לא תמצא שביב של הייטק בקהילה היהודית. כל בנות הסמינר הופכות להיות מורות סלש גננות סלש מזכירות, הכי גרוע גרפיקאיות מהבית.
לגבי חברות השמה, אני לא חושבת שזה קיים אפילו באל איי או בניו יורק, אבל יכולה לברר אם רלוונטי.

• הוסף לסימניות
גם באירופה זה מאוד משתנה. באנגליה, למשל, לא תמצא שביב של הייטק בקהילה היהודית. כל בנות הסמינר הופכות להיות מורות סלש גננות סלש מזכירות, הכי גרוע גרפיקאיות מהבית.
לגבי חברות השמה, אני לא חושבת שזה קיים אפילו באל איי או בניו יורק, אבל יכולה לברר אם רלוונטי.
מספיק לי המידע שנתת. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
באיזה שעות מקובל להתקשר לראיין גברים חרדים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זקוק לאיסוף חומרים בנושא סייבר, אם יש למישהו מידע על אדם שמתעסק בתחום ומספר שלו (עדיף מייל). יעזור מאוד

• הוסף לסימניות
זקוק לאיסוף חומרים בנושא סייבר, אם יש למישהו מידע על אדם שמתעסק בתחום ומספר שלו (עדיף מייל). יעזור מאוד
יש את גיא דגן, מייסד קונסיינטה, מומחה סייבר ומרואיין אדיב ביותר :)
ויש את פרופסור יצחק בן ישראל, ראש מרכז הסייבר באוניברסיטת תל אביב.
יכולה לתת פרטי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
יש את גיא דגן, מייסד קונסיינטה, מומחה סייבר ומרואיין אדיב ביותר :)
ויש את פרופסור יצחק בן ישראל, ראש מרכז הסייבר באוניברסיטת תל אביב.
יכולה לתת פרטי קשר באישי.
@מ. י. פרצמן, תוכלי לשלוח לי פרטים בהודעה פרטית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דחווף!!
לירה ישראלית אחת (בשטר), כמה הייתה שווה פעם?
במונחים של היום..

• הוסף לסימניות
כל 10 לירות הפכו לשקל, בהמשך כל 1000 שקלים הפכו לשקל חדש. (זה מה שידוע לי).
אני חושבת שכדאי להיעזר בויקיפדיה.

• הוסף לסימניות
דרוש מידע:
עיתון 'קומיקס' מו"ל גם לאנשים חיצוניים?
כלומר, האם הם יכולים להו"ל לי קומיקס?

• הוסף לסימניות
מה ההיפך - מבחינת ניסוח - משגיאות כתיב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה