שו"ת בר אילן>>>משהו השתבש

• הוסף לסימניות
נכון שזו לא שאלה ממש תורנית,
אבל לדעתי זו האכסניה המתאימה להעלות את שאלתי.

הנה זה כמה שנים אשר אני משתמש בשו"ת בר אילן, ותלי"ת הכל עבד טוב.

עד, עד שלפני כמה ימים משהו השתבש,
דהיינו כאשר הדיסק און-קי מכיר את מקומו ויושב בשלוה שקט ושאנן במקומו, אינו פוצה פה ואינו מצפצף, ואינו מסכים בשום פנים ואופן לפתוח את התוכנה.
ורק כאשר אני שולף אותו החוצה, או אז התוכנה נפתחת ומתחילה לפעול כדבעי.

למי פתרונים?

• הוסף לסימניות
תפנה לתמיכה שלהם, יש להם גם פורום. מובטחני שיעזרו לך.

• הוסף לסימניות
תמיכה טכנית פרוייקט השו"ת
03-5318626 שלוחה 2 בין השעות 9-16 בימים א-ה
אימייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולציין בכותרת הפנייה "תמיכה טכנית"

• הוסף לסימניות
דווקא נשמע לי שאלה לפורום תוכנה ורשתות. עושה רושם שזו בעיה טכנית שקשורה חUSB וחומרה, פחות שאלה ספציפית לפרוייקט השו"ת.

• הוסף לסימניות
נכון שזו לא שאלה ממש תורנית,
אבל לדעתי זו האכסניה המתאימה להעלות את שאלתי.

הנה זה כמה שנים אשר אני משתמש בשו"ת בר אילן, ותלי"ת הכל עבד טוב.

עד, עד שלפני כמה ימים משהו השתבש,
דהיינו כאשר הדיסק און-קי מכיר את מקומו ויושב בשלוה שקט ושאנן במקומו, אינו פוצה פה ואינו מצפצף, ואינו מסכים בשום פנים ואופן לפתוח את התוכנה.
ורק כאשר אני שולף אותו החוצה, או אז התוכנה נפתחת ומתחילה לפעול כדבעי.

למי פתרונים?
ומה הבעיה בדיוק?
למה שלא תכניס ותוציא, ותוכל להשתמש כרגיל?
יהיה לך אפילו שקע USB פנוי.

• הוסף לסימניות
ומה הבעיה בדיוק?
למה שלא תכניס ותוציא, ותוכל להשתמש כרגיל?
יהיה לך אפילו שקע USB פנוי.
כי לא לעולם חוסן.
אחרי זמן מה זה מפסיק לעבוד.
נכון מוזר? אמרתי.

• הוסף לסימניות
המחשב מזהה את הכונן של בר אילן?

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו התקנה פנימית בגירסא 27 ובא לציון גואל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה