- הוסף לסימניות
אבל חשבתי שסיכמנו שאין צודק ולא צודק בפאן ארט? (ובאמנות בכלל אבל לא נכנס לזה עכשיו)אוקי, ליבליב
אני מצליחה להבין איך תפסת אותה...
כן, כנראה ששאת הצודקת.
אבל חשבתי שסיכמנו שאין צודק ולא צודק בפאן ארט? (ובאמנות בכלל אבל לא נכנס לזה עכשיו)אוקי, ליבליב
כן, כנראה ששאת הצודקת.
הוו נו אז אני מוסיפה פה נה שכתבתי לך בפרטי כדי שכוווולם ישנו את דעתם על לונה החמודה..אוקי, ליבליב
כן, כנראה ששאת הצודקת.
תודה על הפירגון על הציור אבל האם אפשר להבין...לאן הגענו. בפורום פרוג הנחשב והמקצועי מדברים על כאלה שטויות. ממש תת רמה!
לגבי הציור עצמו בתור יצירה - יפה מאוד!!
נו...זה נחמד להיזכר בספרים מפעם (?...) וגם לצייר דמויות אבל הירידה לפרטי פרטים של כל נקודה בספר : "אני דווקא נורא התחברתי אליה ולמה שהיא מייצגת. אמת ישירה כנה ולא מהססת.. שלווה כזו לא מקפידה על אף אחד וכו׳.."נו באמת...
אגב- "ברור שאני לא יושבת וקוראת לי את הספרים האלה עכשיו כי ברוך ה׳ יש לי חיים" מה הבעיה לקרוא אותם עכשיו? אם זה עושה טוב על הלב אז למה לא?
ובנוגע לציור, שוב פעם- משובח! (הביקורת על שאר מלל..)
לא עובד הקישוראה כן ושכחתי..
העיצוב של האתר החדששש שלי!
מודה שאני שמחה בו נורא..
בניתי ועצבתי אותו לפי איך שדמיינתי במוחי ואני די שמחה בתוצאה.
יש עוד הרבה דברים לעשות הן בהעלאת איורים והן בבניה ועיצוב
אבל קלטתי שעידכנתי אותו בחתימת המייל שלי כדי שיהיה לי נוח יותר לתת עבודות לדוגמא ללקוחות אז מסתומא שכבר כמה חברי פרוג ראו אותו כבר.
בכל אופן מעלה קישור לכולם,
כדאי לעקוב הולכים לקרות שם דברים מעניינים ונחמדים בעז״ה..
האתר החדש
הצלוחעס לכולם
לא עובד הקישור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים