שזירת פרחים-איך זה עובד בשטח

• הוסף לסימניות
הי בתור שוזרת מתחילה וחובבנית
איך עובד ההזמנת פרחים מהמשלות
כמה מינימום מחיר הזמנה לבית
איך יודעים את שמות הפרחים והעונות וכמה פרחים יש בגבעול עלה וכו

משהי יודעת על קורס דיגיטלי ללימודי שזירת פרחים?

• הוסף לסימניות
היי
יש אחת בשם אורית הרץ שיש לה קורס דיגיטלי אבל לא בטוח שיפתח לך בחסימה
יכולה לחפש את האתר שלה ולהתרשם
בהצלחה ותהני

• הוסף לסימניות
הי בתור שוזרת מתחילה וחובבנית
איך עובד ההזמנת פרחים מהמשלות
כמה מינימום מחיר הזמנה לבית
איך יודעים את שמות הפרחים והעונות וכמה פרחים יש בגבעול עלה וכו

משהי יודעת על קורס דיגיטלי ללימודי שזירת פרחים?

בוקר טוב !

ברכת הצלחה בדרכך החדשה !

אני מלמדת שזירת פרחים כבר למעלה מ7 שנים הקורס כוללת 14 שיעורים פרונטליים ובונוס 4 קורסים דיגיטליים במתנה, בקרוב אני בעז"ה פותחת מחזור חדש.
לגבי הזמנת פרחים, אכן משתלות הפרחים לא פותחים בקלות כרטיס לקוח צריך להוכיח רצינות תעודת עוסק מילוי טפסים ערבות ועוד,
לכן בקורס שלי אני עוזרת בתחילת הדרך להזמין את הפרחים מהסוכן שאני עובדת מולו, פרחי בוקי מעיינות, לאחרונה הגעתי איתם להסכמה על כרטיס לקוח לתלמידות שלי שיוכלו להזמין עצמאית ההחל מ300 ש"ח באתר עם קוד אישי קלאסה תלמידות
לגבי שאלתך איך להכיר את הפרחים, הוצאתי לאור מגדיר פרחים שהוא כעין מילון רוב הפרחים המקובלים לשימוש בשזירה עונות הפרחים ומחירים
גם את יכולה ללמוד את הנ"ל עצמאית , זה אכן לוקח זמן וסבלנות כמו כל דבר חדש אבל בהחלט שייך . . .
בהצלחה בהמשך הדרך
אם יש לך שאלות נוספות בשמחה
אסתי הלר
0527151339

• הוסף לסימניות
אני מכירה את @קלאסה פלאוור -אסתי הלר
והיא מאוד מאוד מקצועית,
ראיתי עיצובים שלה וסרטוני הדגמה ואני יכולה לכתוב בכנות שזה ממש מקצועי ומלמד!
והרעיון שלה של הזמנת פרחים מספקים דרך הכרטיס שלה, זה גאוני וחוסך לך הרבה,
הייתי מאוד שמחה שבתחילת דרכי יהיה לי משהו כזה בתוספת המגדיר פרחים שהיא הוציאה.

ממליצה מאוד לכל מי שרוצה להתמקצע ואפילו אם לא בתחום בכלל אבל זה מענין אותה, לררכוש ממנה את הקורס הדיגיטלי.

בהצלחה רבה
וחג שבועות שמח!
תמר

• הוסף לסימניות
אני גם למדתי אצל אסתי ומאוד ממליצה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע האם זה תחום ריווחי השזירת פרחים?
כמה עבודה זו לעומת הרווח? וכמה יש ביקוש בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה