שחור בשחור לבן...

• הוסף לסימניות
רכבת הקלה ירושלים

קבצים מצורפים

• N4W_2469.JPG
    KB 395.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כרגע היא בביוב, אבל החץ פונה קדימה - יש תקווה ;)

*לקח לי 45 דקות להגיע מגבעת המבתר לכיכר ספרא
על הדו"ג זה היה לוקח לי 6 דקות, ובלי הצפיפות הנוראית שהייתה שם :eek:

• הוסף לסימניות
בס"ד

באמת שאני שלא מבין אותך...

כ"כ הרבה תוכן יש ברכת הקלה.

ההתנפלות שהייתה עליה מצד תושבים בגלל שכרגע היא בחינם.
החרדים כמובן שמצאו אטרקציה לחופש ונסעו מתחנה ראשונה עד לאחרונה וחזרה.

ואתה מצלם מה.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;626226:
בס"ד

באמת שאני שלא מבין אותך...

כ"כ הרבה תוכן יש ברכת הקלה.

ההתנפלות שהייתה עליה מצד תושבים בגלל שכרגע היא בחינם.
החרדים כמובן שמצאו אטרקציה לחופש ונסעו מתחנה ראשונה עד לאחרונה וחזרה.

ואתה מצלם מה.... :)
באמת שאני לא מבין אותך...:D:D

הנושא הינו "שחור בשחור לבן" הרכבת הוא רק הלוקיישן.

וחוצמזה.. לא מעניין לצלם את מה שכולם מצלמים!

אתה הצלם המתעד הבכיר כאן אולי באמת כדאי כבר להעלות איזה סידרה על הרכבת.??

• הוסף לסימניות
בס"ד

מחילה, אבל לא הבנתי את הנושא.
מה שכתבתי הוא לא "הצילום" אלא "הסיפור" אתה ורק אתה יכול לצלם את "הסיפור" כמו שאף אחד לא צילם ולא יצלם.

אני הייתי עסוק באותו זמן בקטיושות בדרום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה