שחור, לבן, אפור

• הוסף לסימניות
ציורים שציירתי לחוברת אנגלית לכיתות הגבוהות (ז' ח'). אף פעם לא אהבתי מידי שחור-לבן ושהייתי צריכה את זה בסגנון בוגר חיפשתי הרבה בפורום השראה.(לא מצאתי כ"כ האמת, אין לזה ביקוש?)
בכל אופן, זה מה שיצא בנתיים. מה דעתכם? אשמח (באמת! ) להערות, שיפוצים ותיקונים- כי יש לי עוד לצייר ועדיין אפשר לשפץ, וגם למחמאות- כדי שיהיה לי כח לגמור...;):p

ובקשת עזרה מהמומחים: הציורים בכוונה רק בחלק השמאלי והתחתון. בציור של הבית ספר הבנין צריך להיות גבוה ובפינה, אבל הוא נראה מידי שטוח ו'קרטוני' ולא חמוד.. יש לכם רעיון איך לשפץ ולחמד אותו?

תודה ויומוצלח לכולם!

קבצים מצורפים

• חברות1.jpg
    חברות1.jpg
    KB 405.9 · צפיות: 36
  • 1ביהס.jpg
    1ביהס.jpg
    KB 810.1 · צפיות: 17
  • מזג אויר.jpg
    מזג אויר.jpg
    KB 655.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לי זה נראה חמוד מאוד.:)
בעיקר אהבתי את הציורים הקידמיים שבכל עמוד.(האיש שלג וכו')
העמוד שדיברת עליו עם הבניין, הבניין נראה לי בסדר הבעיה היא דווקא עם הילדה,
בפרופורציות של הזרועות והגוף דרוש שיפוץ קל.
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
וכמו שליבליב אמרה-בעיקר הציורים הקידמיים...
המצלמה הבובת שלג והילדה

• הוסף לסימניות
מתוק מתוקקק:)

• הוסף לסימניות
מקסים! נראה מעולה.

לגבי הבנין- אם תעברי על קוי המיתאר של הבנין בקו זורם שלך במקום להשתמש בקוים הישרים של התוכנה- זה כבר ייראה אחרת. (כמו שעשית במפת א"י.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טווס;n5047288:
מקסים! נראה מעולה.

לגבי הבנין- אם תעברי על קוי המיתאר של הבנין בקו זורם שלך במקום להשתמש בקוים הישרים של התוכנה- זה כבר ייראה אחרת. (כמו שעשית במפת א"י.)

תודה!
ונשמע רעיון טוב! נראה איך זה יצא.

• הוסף לסימניות
ציורים מתוקים אחד אחד!!!

לגבי הבנין נראה לי בעיה שעשית מבט על (כולל הציפורים הקטנטנות החמודות..)
גם בד"כ בנין בי"ס במיוחד זה בנין שמסתכלים עליו מלמטה ללמעלה (-אלא אם כן יש סיבה מיוחדת להראות את הגג.)
וגם כי המדרגות בקומת קרקע לא מצוירות במבט על. זה נראה דבר קטנוני אבל בהרגשה הכללית- גם אם לא שמים לב לזה יש תחושה שמשהו בבנין לא אמין.
וגם כמובן לתת לקוים מראה יותר טבעי.
אולי להוסיף איזה מרזב, סורגים, קילופים, גגונים לחלונות או כל דבר שיפיח בו חיים- כמובן אם את בוחרת...
חוץ מזה הכל פשוט נהדר.
באמת.
פשוט נהנתי להסתכל.
אהבתי במיוחד את התמונות התלויות על הקיר. מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליק;n5047406:
ציורים מתוקים אחד אחד!!!

לגבי הבנין נראה לי בעיה שעשית מבט על (כולל הציפורים הקטנטנות החמודות..)
גם בד"כ בנין בי"ס במיוחד זה בנין שמסתכלים עליו מלמטה ללמעלה (-אלא אם כן יש סיבה מיוחדת להראות את הגג.)
וגם כי המדרגות בקומת קרקע לא מצוירות במבט על. זה נראה דבר קטנוני אבל בהרגשה הכללית- גם אם לא שמים לב לזה יש תחושה שמשהו בבנין לא אמין.
וגם כמובן לתת לקוים מראה יותר טבעי.
אולי להוסיף איזה מרזב, סורגים, קילופים, גגונים לחלונות או כל דבר שיפיח בו חיים- כמובן אם את בוחרת...
חוץ מזה הכל פשוט נהדר.
באמת.
פשוט נהנתי להסתכל.
אהבתי במיוחד את התמונות התלויות על הקיר. מושלם.

תודה על הפרוט והפרגונים, עושה חשק לתקן ולהמשיך:)
האמת שחשבתי על הענין של הפרספקטיבה כבר קודם, אבל שניסיתי לוותר על הגג ראו רק ריבוע של בנין ולדעתי זה היה גרוע יותר.
השאלה היא כמה זה מציק? ואיך אפשר לתקן במינימום?

בנתיים עברתי על הקווים והוספתי קצת אבנים וכו'
איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• ביתספר.JPG
    ביתספר.JPG
    KB 23.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
זה ממש חמוד! ציורים מתוקים עם אוירה חמודה!
לגבי הבניין, אני אוהבת לצייר בניינים מזווית הסתכלות נמוכה כך שהם יראו גבוהים. לדעתי את צריכה לנסות את זה, הנה דוגמא...

זה זווית מעט תחתונה הקווים נטויים באלכסון כלפי מעלה (הקצרה), זה עושה משהו גם לבניין וגם לתחושה של הריאלסיטיות במיוחד אם הילדה נמוכה ומגובה העיניים, אז הבנין צריך להראות גבוה ממנה.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• בניין_אשפוז_ב.jpg
    בניין_אשפוז_ב.jpg
    KB 123.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הבנין באמת יפה יותר עכשיו.
אם חשוב לך הגג בצורה הזאת אולי תוותרי על המדרגות או שתשני אותן, לעניות דעתי..

מיכל, יש לך משהו בציורים שמזכיר את הסגנון של תרצה פלג.
היא שימשה לך מקור השראה או במקרה..
בכ"א יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליק;n5049017:
מיכל, יש לך משהו בציורים שמזכיר את הסגנון של אלישבע געש.
היא שימשה לך מקור השראה או במקרה..
בכ"א יפה מאוד.

לא נראה לי שהיא היתה ההשראה, אבל אולי..:)

תודה בכל אופן וגם מרים יעל על המחשבה והעזרה!

• הוסף לסימניות
ואם כבר עזרתם לי עד עכשיו, אני אעז לשאול עוד שאלה קטנה: בכמה הייתם מתמחרים כזה דבר?
זה יעזור לי מאד מאד! אפשר גם באישי.

תודה ובהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלא אוהבים (על גבול השונאים...:confused:) כאלו שאלות. אבל בכל זאת...
לפחות טווח מחירים - נגיד בין 20-50 (מקווה שקצת יותר..)

זה ממש יעזור לי.
תודה ושבוע מצוין ושמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה