שחור לבן בתוספת אדום

• הוסף לסימניות
יש לי מטבח קבלני פשוט
כרגע לא בתכנון להחליף
כי הוא מאוד שמור וגדול (הוספנו עוד ארונות ושיש)
הצבע שלו הכי סטנדרתי שיש
ארונות לבנים
ושיש כתמים של שחור אפור ולבן
ראיתי פעם ש @שקדיה העלתה תמונה של מטבח כזה
והוסיפה לו נגיעות אדומות
החלטתי שזו קנאת סופרים וגם אני רוצה
מחפשת רעיונות להוספת נגיעות אדומות
כמובן שהכל חייב להיות יצירתי ולא קנוי
דבר ראשון לקחתי את הרעיון של השעון של @טללית
אני יעשה את זה בשעון אדום
קדימה עוד רעיונות

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש נגיעות של אדום למטבח שכולו חום-שמנת משעמם ומממממממש לא לטעמי (בלי קשר ל @שקדיה שאת האשכול שלה לא ראיתי).
אמנם לא דברים שהכנתי לבד (בתכנון. עוד לא הגעתי לזה).
מיניבר אדום, מכשיר סודה סטרים אדום, מגבות אדומות, בפינת אוכל מדבקות נישה עם פרחים אדומים ויש שק יפהפה לנוי בצבע אדום עם כיתוב 'home is where the heart is', בד"כ בסלסילת הירקות שעל השיש יש גם כמה תפוחים אדומים, כפפות סיליקון אדומות לסירים חמים תלויות יפה על הקיר על ווים של 3M.
כמובן שאפשר להוסיף עציצים וכדו', אבל אני לא אוהבת מטבח עמוס פריטים על השיש, אז הסתפקתי במועט.

• הוסף לסימניות
כדאי שתבחני אם באמת מתאים לך צבע אדום ,
לאפור (סטייל בנק הפועלים) אפשרי אדום אבל זה צבע שצריך להזהר איתו לא להגזים כי הוא דומננטי
המטבח ששקדיה למיטב זכרוני לא היה אדום אלא עץ בגוון אגס ;)
ואם אכל מתאים לך את יכולה לשלב בכסאות אדום , באהיל תאורה , בששת תלויה על קיר , במדבקת קיר , כוסות וכילים לקישוט על מדף פתוח וכו וכו

• הוסף לסימניות
הרבה אדום יכול להביא 'עצבים במטבח'
נגיעה קטנטנה עדינה ואלגנטית יכולה להביא חשק וערנות לשמירת הסדר והניקיון
ומצד שני חריצות לפעילות בריאה במטבח

• הוסף לסימניות
יש הבדל דק בין נגיעה באדום שתקפיץ את המטבח,לבין הגזמה בו
לכן לכי בזהירות עם דברים בודדים,ואדום מדוייק.

• הוסף לסימניות
תקפידי על גוון מסוים של אדום (אצלי במטבח זה אדום עם נטיה לבורדו)
קומקום,
נטלות,
מגבים,
מגבות,
קישוט של תפוח גדול מפורצלן בפינת השיש,
מושב הכסאות,
תמונה גדולה שמשלבת את האדום עם אפור ושמנת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
אז שמתי נטלות אדומות
את המחזיק של הנייר סופג ריססתי באדום
לשלושת הקופסאות של הסוכר קפה ותה שעשויות ממתכת ריססתי את המיכסים באדום
קניתי ריפוד לכסאות מטבח בצבע אדום - כסא לבן עם ריפוד אדום
ומעל הארונות אני הכנתי מפחיות ריקות של איזומיל אדניות לפרחים
ריססתי אותם בכסף נשאר לי להוסיף להם איזה סרט מהבד של המושב
וקניתי לשים בתוך כל פחית פרחים אדומים

תמונות בעז"ה כשאסיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה