שחור לבן ולוטוס.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_3042.jpg
    IMG_3042.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 22
  • IMG_3030.jpg
    IMG_3030.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השחור הרבה יותר מגרה....

• הוסף לסימניות
לדעתי קרם הלוטוס פה לא מזוג בצורה יפה לתוך הכלי

• הוסף לסימניות
יפה!!

• הוסף לסימניות
הראשונה מושלמת.
רק אולי חסר איזה כפית בצד?

• הוסף לסימניות
לא עושים דברים כאלה, זה לא חוקי!!!
:)

• הוסף לסימניות
לטעמי, הלבן לוקח.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו...

אני הייתי ממקם תאורה נספת מימין, כדי לקבל בדיוק את אותם הברקות יפות - שהתקבלו בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;2116866:
ועוד משהו...

אני הייתי ממקם תאורה נספת מימין, כדי לקבל בדיוק את אותם הברקות יפות - שהתקבלו בצד שמאל.

זה נכון ללבן חושבת שגם רפלקטור כסף היה נותן הברקות.
לגבי השחור תוספת תאורה לא מתאימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;2116917:
זה נכון ללבן חושבת שגם רפלקטור כסף היה נותן הברקות.
לגבי השחור תוספת תאורה לא מתאימה.
רפלקטור כסף לא היה נותן את אותו אפקט.
חוץ מזה שהתאורה כאן היא מעט אחורית, וטכנית לא ניתן להחזיר אותה באופן משמעותי, מהצד השני מאחור - באמצעות רפלקטור כסוף.

נכון. ההערה שלי התיחסה ללבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה