כללי שחור לבן שיוצא צבעוני, יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
מצורף כאן קובץ שעשיתי בשחור לבן, הלקוח טוען וחוזר וטוען שזה יוצא לו ציבעוני,
אמרתי לו שאולי נגמר לו הצבע במדפסת אז הוא אמר שהלך לשתי בתי דפוס וגם שם זה יצא ציבעוני.... (אם אתה אומר לבית דפוס שאתה רוצה שחור לבן גם מצבעוני מלא הם עושים שחור לבן , לא?....)
זה נשמע לי מוזר מאד. אני לא רואה שום בעיה. יש למישהו פתרון יצירתי?

קבצים מצורפים

• בלנק.pdf
    KB 676.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
צריך להגדיר את העמוד כ- gray כי אחרת זה אכן יוצא עם צבע אם את לא מוצאת הגדרה כזאת באינדיזיין תשמרי ב Ai תפתחי בפוטושופ תשני לדף אפור ואז תסגרי psd.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבזמנו אכן עשיתי זאת, פתחתי בפוטושופ והגדרתי gray , זה כבר סיפור ישן, אני אנסה לעשות זאת שוב.

• הוסף לסימניות
הסתכלתי בקובץ ששלחתי לו וכשאני פתחתי בפוטושופ זה אכן היה מוגדר grayscale
הקובץ שהעלתי לכאן זה קובץ שסגרתי שוב כדי שזה יהיה פחות כבד...

• הוסף לסימניות
מה שאני לא מבין זה איך זה יצא צבעוני? הלא הדפסה בצבע אחד עושים במכונה בצבע אחד ולא באופסט מלא הווי אומר פלטה בודדת ולא 4 פלטות.

א. יתכן שלא הכניסו דיו שחור למכונה אלא צבע אחר
ב. יתכן שבהדפסה קודמת היה צבע אחר ולא ניקו טוב את המכונה.

תבררי קודם איך הם הדפיסו באופסט מלא או במכונה של צבע אחד?
(4 פלטות או פלטה אחת)

• הוסף לסימניות
לדעתי הדפיסו לו דיגיטלי...

אני יודעת שבמדפסת ביתית יכולה להיות בעיה שבמקום שחור המדפסת מחליטה להדפיס צבע אחר, למשל צהוב (אצלי :() וירוק (אצל חמותי, אבל רק על קבצים שהיא מקבלת מX).
מוזר כן.
קיים - גם כן.

בבתי דפוס עוד לא שמעתי על זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה