שיתוף שחור על גבי לבן

• הוסף לסימניות
השבוע הוזמנתי להזמין :). במילים אחרות, התבקשתי לעצב הזמנה לאירוע שמפיקה הלקוחה הכי חמודה בעולם (יום הולדת שמח, אמא!)

לא צריך להסביר שחור על גבי לבן למה בחרתי בשחור-לבן וכל מה שביניהם, נכון :)?

זה ערב שבא לתת אור בחושך, לכן ילדת ירח :) וכוכבים :).

הופתעתי לשמוע שכמה נשים חשבו שלקחתי את האיור מ'סטוק'. הייתי בטוחה שקל לראות שהילדה ריחפה מהראש שלי להזמנה. שואלת את עצמי אם בפעם הבאה אני צריכה להוסיף קרדיט שחור על גבי לבן בסגנון 'איור - מתילדה' או לסמוך על הנשים האחרות שכן תזהינה את החתימה האישית?

באופן אישי, אוהבת שהכל אישי :). אם אני צריכה לעצב משהו, ולא משנה אם זאת הזמנה או דף מכירות, אני אעדיף לייצר קו ייחודי ולא לקחת מסטוק. זה מדויק יותר בעיניי אבל אולי אני סתם מחפשת תירוץ לצייר :).

1705174488849.png

• הוסף לסימניות
איזה מתוק!
מהמם הציור! מוכשרת(:

• הוסף לסימניות
הזמנה יפהפיה
ולא פחות הנוסח..
טובה כמו אמא שלך :)

• הוסף לסימניות
מהההה
איך נרשמים ליומולדת הזאתי??

סליחה סליחה שהתעלמתי מהעיצוב קודם
זה כזה הציורים שלךךךך!!
כיף על ההזדמנות לפרגן לך, פשוט כיף לראות אותם, מתענגת עליהם כל פעם מחדש בבתוך ואיפה שיוצא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מושלם..
והאתר שלף הוא ממש חוויה

• הוסף לסימניות
איזה יופי, לולה! ומלא מזלטוב לאמא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה