שחור על שחור

• הוסף לסימניות
נחמי זה עשה לי וואו למסך. (ויש לי מסך חדש.)
זה כולה בלנדר ידני,עשית אותו מליון דולר...!
(או שזה לא בלנדר...ואני סתם עושה לעצמי פאדיחה בזיהוי עכשיו....)

• הוסף לסימניות
אני בדרך לכתוב פוסט עם תמונות להסבר על התאורות חכי בסבלנות חיילי :)

רחלי זה באמת בלנדר ידני, אבל DAVO זה לא כולה.

• הוסף לסימניות
תוצאה מוקפדת.
נראה בקבוק יין יוקרתי.

• הוסף לסימניות
תאורה מוקפדת ומושלמת!!!
שאפו!

• הוסף לסימניות
נראה תכשיט!
איזה יופי!
מחכה לפוסט עם הסבר...

• הוסף לסימניות
עמדת יפה באתגר, שאפו.
מעורר קנאה.

• הוסף לסימניות
צילום עוצמתי!
מקסים

• הוסף לסימניות
אוהו ממש מרצדס עשית אותו!

• הוסף לסימניות
מקצועי ומושלם.
קיבלת אישור פרסום מההורים?.

• הוסף לסימניות
עוצמתי!

רק לי הפריע?
התמונה זקוקה ליישור קל של 0.5 מעלות

• הוסף לסימניות
נחמי את אלופה

• הוסף לסימניות
מטריף!!!

ההשתקפות של הבלנדר נראת חלק ממנו ולא מבחינים היכן הוא מסתיים
אולי כדי לטשטש קצת את ההשתקפות

• הוסף לסימניות
וואו, מפעים.

---
גם לי ההשתקפות החזקה מאד הפריעה...
לקח לי כמה דקות טובות להבין מהו המכשיר רק בגלל שהעין לא הצליחה להפריד בין המכשיר עצמו להשתקפות שלו...

• הוסף לסימניות
רואים שאת יודעת מה את רוצה לפני שאת לוחצת על הכפתור
כל הכבוד!

רציתי לכתוב לך שחבל שחתכת למטה ועכשיו אני מבינה שיש השתקפות אז אני הולכת לבדוק....

אוקי.זה באמת לא מורגש תסדרי את זה בפוטושופ ציק צק זה מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה