כללי שחור עשיר

• הוסף לסימניות
שמתי לב שהשחור שאני מדפיס מאילוסטרייטור ואינדיזיין יוצא דהוי,
ואילו מה שאני מדפיס מתוכנת PUBLISHER של מיקרוסופט יוצא שחור נהדר.

בדקתי את הפרדות הצבעים, ומסתבר שפובלישר סוגרת שחור עם הצבעים הבאים:
C=75, M=68, Y=67, K=90
סך הכל 300 אחוזי צבע!

והשאלה שלי:
היכן משנים את הגדרות השחור הכלליות באינדיזיין ואילוסטרייטור כדי שיתנו כאלה תוצאות?
תודה.

• הוסף לסימניות
שים לב שלא תמיד השחור הכהה יותר הוא טוב להדפסה.
יש דפוסים שאם השחור הוא יותר 'משובח' הוא נמרח ולא רואים כמו שתכננת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;656411:
שים לב שלא תמיד השחור הכהה יותר הוא טוב להדפסה.
יש דפוסים שאם השחור הוא יותר 'משובח' הוא נמרח ולא רואים כמו שתכננת.
בהצלחה!

כן - אבל בדפוס שלי הוא יוצא הרבה יותר יפה...
איך משנים את השחור הראשי בתוכנה?

• הוסף לסימניות
מצאתי אפשרות לעשות דוגמית צבע לפי ההגדרות, אבל איך משנים את השחור הראשי של התוכנה - מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
כתבנו על זה הרבה בעבר.
ובכלל, 300 זה הרבה מדי. זה גורם למעבר צבע לעמוד הבא, ולוקח הרבה זמן להתייבש ולכן עושה בעיות.
240 זה גבולי.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאפשר לשנות את הגדרות ברירת המחדל.
אפשר להגדיר את הצבע הרצוי בחלון ה SWATCHES, וחסל.

• הוסף לסימניות
ניתן לקבוע בעדיפויות התוכנה - Appearance of Black:
Printing/Exporting - Output All Blacks as Rich Black

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;656496:
אני לא חושבת שאפשר לשנות את הגדרות ברירת המחדל.
אפשר להגדיר את הצבע הרצוי בחלון ה SWATCHES, וחסל.

תודה. הבעיה מתחילה כשאני מייבא PDF לתוך האילוסטרייטור מתוכנות אחרות, ואז הוא מתאים את השחור לשחור פשוט.
אולי יש פרופיל צבע שקובע לשחור להיות עשיר?

נכתב ע"י רחל חסיד;656542:
ניתן לקבוע בעדיפויות התוכנה - Appearance of Black:
Printing/Exporting - Output All Blacks as Rich Black
תודה, אבל אני צריך לשנות את הערכים של העשיר. איפה עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה