שחור צהוב, וזו לא דבורה

• הוסף לסימניות
נחה עלי רוח השיתוף,
נראה צילום פשוט, תכלס להאיר מוצר שחור (הקשת מבפנים) ולשמור על רקע שחור לגמרי זה לפעמים מאתגר, עד שמוצאים את הזוית שמאירה את הקטע המדויק שצריך תאורה.

התמונות צולמו ב-2 סטים שונים... ועל משטחים שונים, מה ששינה את ההשתקפויות.
תמונה ראשונה f16 | 105mm
תמונה שניה f11 | 70mm

התמונות מורכבות מכמה תמונות, כדי לשלוט טוב בתאורה אחורית ובהארה של הקטעים השחורים והקטעים הבהירים (פונפונים לבנים על קשת שחורה, יא?)

NNW_00_4254_P.jpg

NNW_00_4783_P.jpg

• הוסף לסימניות
הדיוק פה הוא מעולה. גם בצבעים גם בתאורה. זוית צילום יפה. ממש מקסים. הפרווה שערה שערה.. את יסודית להפליא

• הוסף לסימניות
גם לי הצילום נראה ברמת גימור גבוהה- מבחינת תאורה.

הזווית. קצת פחות מתחבר. יותר מסתדר לי זווית ישרה. אבל ענין של טעם.

וקצת בהומור- בכמות האנרגיה שאת משקיעה בתאורה. הייתי גומר ריצת מרתון.

נראה לי נדיר.
אשמח אם תשתפי לנו צלמים/ות או עבודות שאת מכירה שעובדים ברמה הזו...
אני פשוט יותר נמצא באירועים. ואשמח להכיר קהל צלמים שמתעסקים בתחום המוצרים- בצילום...

• הוסף לסימניות
חח
זה רק נשמע ככה, זה כמה דקות לדייק להזיז להוריד, ואח"כ גם ממש בגדול הכל נראה מעולה.

למי שרוצה לראות עד לאיפה אפשר להגיע עם צילומים מטורפים, כמה אתרים של צלמים ממש ממש מעולים...
(זהירות, אתם תרגישו נמלים קטנות אחרי צפיה בגלריות :) )
(**זהירות 2, יש גם תמונות נשים באתרים האילו)

http://www.timothy-hogan.com
http://www.keithglassman.com/
http://www.magnustorsne.com/ (מתעסק הרבה גם בסטופ מושן, מטורף לחלוטין!)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפילות..

• הוסף לסימניות
את אלופה! כצלמת מוצרים אני נדהמת כל פעם מחדש מהדיוק שלך. עלי והצליחי...

• הוסף לסימניות
הצילומים שלך 10!
תודה על השיתוף!!

ותודה על הבונוס של הקישורים
לא את כולם יכולתי לראות בגלל החסימה

אבל יש לאן לשאוף....!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה