עזרה שחזור אנשי קשר שנמחקו מהפלאפון :(

• הוסף לסימניות
נמחקו לי רוב אנשי מהפלאפון - נוקיה 208 :(
מכירים מישהו שיודע לשחזר? קריטי לי!!! 1000 אנשי קשר...

• הוסף לסימניות
הבטריה נפלה וכשהחזרתי המכשיר לא נדלק,
רק עלה מסך אפור וכשנדלק בסוף,
ראיתי שנעלמו כל אנשי הקשר שהיו שמורים על הטלפון.

אשמח לכל מידע.
כנס דרך התפריט לאנשי קשר, הגדרות, הצג אנשי קשר מהסים ומהפאלפון.
אם לא עזר, אכן יש לפנות למומחים או למנוסים.

• הוסף לסימניות
שלום לגימל ולכולם, סליחה שאני מקפיצה אשכולות ישנים,
אבל קרה לי היום אותו הדבר בדיוק!!!
גימל, מה עשית?
יש מישהו שיודע לעזור??
נא עזרתכם, דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
שלום לגימל ולכולם, סליחה שאני מקפיצה אשכולות ישנים,
אבל קרה לי היום אותו הדבר בדיוק!!!
גימל, מה עשית?
יש מישהו שיודע לעזור??
נא עזרתכם, דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
בחנות פלאפונים מסוימת (ברח' מלאכי בי-ם),
הצליחו לשחזר לי כ-200 אנשי קשר.

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים למועדון.
משתמשי נוקיה 208 מתחלקים לשניים, אלו שזה כבר קרה להם, ואלו שעדיין לא.
בשני חנויות בבני ברק (ברחוב רבי טרפון, וברבי עקיבא בנין אחד מעל רש"י בפסז') הציעו לי אז לשלוח למישהו מסויים שיכול לשחזר, אאל"ט ביקשו על זה 350 ש"ח. ויתרתי על זה כי המספרים החשובים באמת היו שמורים לי על הסים (מומלץ באופן כללי לכל מי שחושש שבוקר אחד ימצא את הטלפון משייט בקערת נט"י ליד המיטה).

• הוסף לסימניות
בחנות פלאפונים מסוימת (ברח' מלאכי בי-ם),
הצליחו לשחזר לי כ-200 אנשי קשר.
אולי אתה יכול לפרט לי
באיזה חנות זה איך קוראים לחנות
או מה המספר טלפון שלו
תודה

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים למועדון.
משתמשי נוקיה 208 מתחלקים לשניים, אלו שזה כבר קרה להם, ואלו שעדיין לא.
בשני חנויות בבני ברק (ברחוב רבי טרפון, וברבי עקיבא בנין אחד מעל רש"י בפסז') הציעו לי אז לשלוח למישהו מסויים שיכול לשחזר, אאל"ט ביקשו על זה 350 ש"ח. ויתרתי על זה כי המספרים החשובים באמת היו שמורים לי על הסים (מומלץ באופן כללי לכל מי שחושש שבוקר אחד ימצא את הטלפון משייט בקערת נט"י ליד המיטה).
אולי אתה יכול לתת לי יותר פרטים
על החנויות שם מה השם שלהם
או מספר טלפון
זה עכשיו קרה לחבר שלי ויש לו שם
בערך שבעת אלפים מספרי טלפון
וזה ממש קריטי בשבילו
תודה

• הוסף לסימניות
קרה גם לי עכשיו
שחזרתי בטעות את ההגדרות והכל נמחק
יש פתרון??? דחוף
ממש יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה