דרוש מידע שחזור אנשי קשר

• הוסף לסימניות
שלום
לחצתי בטעות על שחזור הגדרות יצרן ונמחקו לי כל האנשי קשר בטלפון כשר?
משהו נתקל בזה והסתדר?
זה טלפון לא שלי ודחוף לי מאוד
אשמח לכל ידיעה
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
לחצתי בטעות על שחזור הגדרות יצרן ונמחקו לי כל האנשי קשר בטלפון כשר?
משהו נתקל בזה והסתדר?
זה טלפון לא שלי ודחוף לי מאוד
אשמח לכל ידיעה
תודה
גש לטכנאי טלפון בתקוה שיעזור בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בגדול אין כ"כ מה לעשות
טלפון כשר..
מנסיון...
פשוט התחלתי לאגור שוב את האנשי קשר:(
לא בדקתי אבל יותר מידי
יש מצב שיש מה לעשות
תלוי איפה האנשי קשר נשמרו-
סים/כרטיס זיכרון/בטלפון עצמו שלמרבה האכזבה כנראה אין מה לעשות
באמת מתסכל...

• הוסף לסימניות
אם יש גיבוי כלשהו אז השחזור פשוט מאד
אבל אם אין גיבוי כנראה שאין הרבה מה לעשות
וסתם כך המלצה אפשר לעשות היום ברב המכשירים גיבוי אוטומטי לכרטיס ככה נדיר שתאבדו את אנשי הקשר שלכם
ובגרסאות המתקדמות יותר אפשר גם גיבוי של יומן תזכירים וכו מומלץ מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה