כללי שחזור אר דיסק

• הוסף לסימניות
לצערי הרב תקף את האר דיסק שלי (כונן קשיח חיצוני) וירוס קטלני.
יש לי ב"ה את רוב המוחלט של החומר מגובה מלבד כמה קבצים,

יש למישהו המלצה לטכנאי שיכול לשחזר חומר בעלות נמוכה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר פירוט? איזה וירוס? למה הוא גרם? כמה שיותר פרטים נוכל יותר לנסות לעזור
יתכן שזה משהו פשוט ביותר, ויתכן שמורכב

• הוסף לסימניות
צרפתי תמונה

אני לא יודעת בדיוק איזה וירוס ,
העברתי אתזה לטכני שלי וזה מה שהוא אמר לי.
הוא עצמו ניסה לשחזר אתזה בדרכים שהוא יודע ולא הצליח.
כשמעלים את הכונן למחשב זה מעלה הודעת שגיאה כזו
צפה בקובץ המצורף 337290

קבצים מצורפים

• image.jpg
    KB 448.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
1. נא לצרף צילום מסך מ'ניהול דיסקים'
2. כדאי לנסות עם תוכנת Active@ Partition Recovery
http://www.partition-recovery.com/downloads/PartRecoveryToolkit-Setup.exe
3. הכונן חטף מכה?
4. זה טכנאי מקצועי? אם כן, והוא לא הצליח לשחזר ברמת התוכנה (היינו שחזור מחיצות וכו') צריך לפנות למעבדה אם החומר יקר לכם, יש כאן את הניק Datarecover שמתעסק בכך.

• הוסף לסימניות
צילום מסך בניהול דיסקים: קליק ימני על אייקון 'מחשב'>ניהול>בחלונית הימנית, תחת אחסון, בחר באפשרות ניהול דיסקים>צילום מסך

• הוסף לסימניות
במידה ולא הצלחתם כלום ניתן להוריד את התוכנה EaseUS Data Recovery Wizard
ולעשות אתחול להר דיסק ואז לנסות לשחזר עם התוכה ניתן בשיחזור להגדיר שרוצים לשחזר רק תמונות או ק סירטונים וכ'ו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nisim21;2425754:
במידה ולא הצלחתם כלום ניתן להוריד את התוכנה EaseUS Data Recovery Wizard
ולעשות אתחול להר דיסק ואז לנסות לשחזר עם התוכה ניתן בשיחזור להגדיר שרוצים לשחזר רק תמונות או ק סירטונים וכ'ו
בהצלחה

במחילה מכבודך, יש לי מעט ניסיון עם הדברי האלו, לא מומלץ (בשלב זה על כל פנים) לפרמט, שיעלה קודם צילום מסך, לאט לאט מקוה שנראה איפה הבעיה

• הוסף לסימניות
גם לי יש מעט ניסיון ולכן כתבתי בתיחלת דברי "במידה ולא הצלחתם כלום "

• הוסף לסימניות
מה שמומלץ גם, לא לעשות שום פעולה כשלא יודעים בטוח שזה לא יכול להזיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2425789:
מה שמומלץ גם, לא לעשות שום פעולה כשלא יודעים בטוח שזה לא יכול להזיק
לא זכיתי להבין דבריו.. אבל הכל בסדר, סומך עליך שתסדר לו הכל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nisim21;2425910:
לא זכיתי להבין דבריו.. אבל הכל בסדר, סומך עליך שתסדר לו הכל....

אמרתי דבר די פשוט, מי שלא יודע לשחזר עדיף שלא ייגע בחומר מהסיבה הוא יכול בטעות רק להרחיק עוד יותר את האפשרות לשחזר מהכונן נתונים... ואני אומר את זה גם על עצמי בנסיבות מסוימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה