שחזור גיבוי ב-CPANEL - חייב להיות רק מתוך המחשב?

• הוסף לסימניות
עברתי לסיפאנל, וכשאני רוצה לחפש גיבוי לעשות ממנו שחזור למערכת - אני רואה את הגיבוי שעשיתי בספריית הקבצים, אבל המערכת מפנה אותי להעלות את השחזור דוקא מתוך המחשב שלי...
מישהו מכיר את התופעה?
ניתן להתגבר עליה ולהעלות את הגיבוי הקיים בשרת מבלי הטרחה של הורדתו למחשב והעלאתו מחדש?

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין נסיון בענין?

• הוסף לסימניות
גוגל
restore cpanel from the cloud

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;n4981814:
גוגל
restore cpanel from the cloud

תודה.
אני לא מעוניינת מתוך ענן, אני מעוניינת מתוך השרת עצמו. כך זה היה לי פעם ב- DirectAdmin.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר כזו דרך?

• הוסף לסימניות
כאשר מדובר על cPanel רק מנהל השרת יכול לשחזר חשבונות מלאים מקבצים על השרת. אלא אם כן הותקן תוסף שמאפשר גם ללקוחות לעשות זאת בעצמם. מומלץ ליצור קשר עם החברה בה את מתאחסנת, הם ידעו הכי טוב איך השרת שלהם בנוי ומה ניתן או לא ניתן לעשות. אבל כברירת מחדל, אין ללקוח הקצה אפשרות לשחזר חשבון מתוך קבצים על השרת.

בברכה,
תום יושעי - LowcHost

• הוסף לסימניות
תודה. מצוין. ניתן להתקין את התוסף לבד?
אני שואלת מפני שבפניה למנהל האחסון הוא אמר לי שלא ניתן לעשות זאת... ולא הייתי בטוחה שזה נכון.

• הוסף לסימניות
לא, התוסף חייב להתבצע ברמת מנהל השרת. לא ניתן להתקין לבד. בהצלחה!
שימי לב שאם חברת האחסון נונת גיבויים יומיים הם יכולים לשחזר עבורך את החשבון לתאריך נבחר (בטווח הזמן שבו הם מתחייבים לשמור גיבויים כמובן..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה