דרוש מידע שחזור ג'יימיל

• הוסף לסימניות
יש לי שני חשבונות ג'ימייל, שאחת היא הכתובת לשחזור החשבון השני.

קיבלתי יום אחד הודעה שנשלחה בקשה לשחזור המייל השני ולכך הם שלחו קוד אימות למייל שהוא הכתובות הרשומה. אני לא ביקשתי לשחזר את החשבון אז כנראה מישהו אחר ניסה להיכנס למייל שלי.

למיטב זכרוני בשביל לבקש שישלחו קוד אמורים לתת לגוגל את החשבון השני.

רציתי לדעת האם זה אומר שמי ששלח את הבקשה יודע על החשבון השני? או שישנה אפשרות שגוגל שלחו את הקוד בלי שמי שביקש נתן את הכתובת השניה?

• הוסף לסימניות
ברור שלא צריך לכתוב את כתובת המייל כדי שגוגל תשלח לשם את הקוד, מספיק שהכתובת רשומה אצל גוגל ככתובת לשחזור חשבון.
אם אני זוכר נכון הם אפילו מסתירים חלק מהכתובת אליה הם שולחים את הקוד לשחזור (סוג של "כעת נשלח קוד אימות לכתובת השחזור *******ABCD).

• הוסף לסימניות
ברור שלא צריך לכתוב את כתובת המייל כדי שגוגל תשלח לשם את הקוד, מספיק שהכתובת רשומה אצל גוגל ככתובת לשחזור חשבון.
אם אני זוכר נכון הם אפילו מסתירים חלק מהכתובת אליה הם שולחים את הקוד לשחזור (סוג של "כעת נשלח קוד אימות לכתובת השחזור *******ABCD).
אבל זכור לי שהם מבקשים ממך להשלים את הכתובות, לא?

• הוסף לסימניות
בדקתי בשבילך.
זה רושם את שלושת האותיות הראשונות של המייל, כל השאר בכוכביות.
לא צריך להשלים או משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה