שחזור דיסק עם מידע חשוב

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש טכנאי שיעשה לי שחזור.
בעבר כבר פניתי מעל במה זו לבקשת עזרה, ניסיתי כמה תוכנות שחזור, ולא הצלחתי.
מדובר בדיסק נייד של 320G שעשיתי לו בטעות אתחול מהיר. הצלחתי לשחזר חלק גדול מהמידע, אבל קבצי וידאו לא הצלחתי לשחזר. מדובר בחומר חשוב מאוד.
אולי יש כאן איזה טכנאי שיוכל לעשות את השחזור? או מישהו מכיר טכנאי מוצלח?
אציין רק, שככל הנראה לא מדובר כאן במשימה פשוטה שתסתכם בלהפעיל איזו תוכנה שתעשה את העבודה, משום שכאמור כבר ניסיתי כמה מוצרים, ובינתיים לא עזר שום דבר. אז כנראה שצריך כאן איש מקצוע.
אציין עוד דבר אחד, שאני מוכן לשלם בקבלנות, במידה ותהיה הצלחה. כי אין לי רצון לשלם לפי שעה על הפעולות שיתכן שעשיתי כבר לבד.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
יש חנות מחשבים שמתמחה בשיחזור בפתח תקוה ברח' בר כוכבא 1 (מרכז העיר)

שמעתי שהרבה אנשים הגיעו אליו עם דיסקים לשיחזור וקבלו את הדיסק בדיוק כמו שהיה לפי תקיות וכו'.
אני אישית הכנסתי אליו השבוע דיסק של 1 TB ואני מקוה שאקבל מסודר כמו שהיה.

המעלה הגדולה שהמחירים שלו שיחס לשוק סבירים בהחלט.

0544869563.

טכנאי המחשבים שלי המליץ לי עליו וטוען שהוא עובד מיוחד ומתמחה היטיב בתחום

בשורות טובות

• הוסף לסימניות
כמה שאלות:
א. האם הסרטים ירדו לך בתור תמונות או שלא ירדו כלל.
ב. איזה איזור בארץ?
ג. עם אילו תוכנות ניסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;731429:
כמה שאלות:
א. האם הסרטים ירדו לך בתור תמונות או שלא ירדו כלל.
ב. איזה איזור בארץ?
ג. עם אילו תוכנות ניסית?

א. הסרטים שוחזרו, אבל למעשה הם לא נפתחים בנגן.
ב. אזור המרכז.
ג. מהתוכנות הרציניות, recover my files ו- easy recovery

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה