כללי שחזור דיסק קשיח

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון כיצד הצליחו לשחזר דיסק קשיח?
על מי אתם ממליצים?
האם הקבצים ששוחזרו היו לקריאה בלבד? פתוחים?
תודה ואחולי שלא תתנסו---

• הוסף לסימניות
לפני חודש וחצי זה קרה!
הוא נפל והפסיק להגיב :mad:
ניסיתי פה ניסיתי שם, אך לשוא, שום טכנאי לא הצליח לבצע החייאה :eek:

התקשרתי לחברת טיקטק, הם שלחו אלי הביתה שליח UPS שיאסוף את הכונן,
לאחר 12 שעות הם יצרו איתי קשר, והסבירו לי מה קרה ועד כמה הם יוכלו לשחזר לי, במקרה שלי הם התחייבו על 99% שחזור, [אני חושב כיום שכל החומר שוחזר, עוד לא נתקלתי במשהו שחסר לי], לאחר 3 ימי עבודה הכונן שוחזר, הייתי צריך לשלוח להם כונן חדש בשביל להעתיק לשם את החומר המשוחזר (היה להם להציע לי גם כוננים למכירה דרכם - אבל רק גודל 3.5 עם חיבור לחשמל ורציתי את הקטנים);

התענוג עלה לי 1850 ש"ח שחזור + 590 ש"ח כונן = 2440 ש"ח :eek::eek::eek:
{סכום נחמד... אה ?:cool: }

נ.ב. הקבצים שוחזור במדויק כמו שהם היו קודם

• הוסף לסימניות
אפםפשר לקבל טלפון שלהם?
יש לעוד מישהו נסיון?
תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
הקבצים נמחקו? או הדיסק בבעיה?

• הוסף לסימניות
כשפותחים את המחשב הדיסק כביכול ריק!

• הוסף לסימניות
גם לי נפל הדיסק קשיח וחברת טיקטק בתל אביב שחזרו אותו
כל החומר חזר בשלמות
והעלויות היו באזור 2000 ש"ח

• הוסף לסימניות
בעבר קרה לי ,
אבל לא בדיסק קשיח
אני אצרף לך תוכנה
את יכולה לנסות
הצלחה

קבצים מצורפים

• Recuva.rar
    2.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חבל להוציא כ"כ הרבה כסף כ"כ מהר.
השחזורים שמדוברים פה זה על שחזור של דיסק שנפל.
ז"א שמשהו נפגם בתוך הדיסק ואז צריך מעבדה כדי להכניס את הדיסקים הפנימיים לתוך דיסק אחר ולשחזרו.
אצלך זה רק נמחק ואז אפשר לשחזר את זה עם תוכנות שחזור אחרות אפשר לנסות, מקסימום אם לא עובד שולחים למשהו יותר מקצועי.
חבר שלי שחזר דיסק של 60 GGB והוציא ממנו משהו כמו 80 GB של החומרים אפי' היותר ישנים שהיו על הדיסק.
וכמובן לא להשתמש בדיסק לפני השחזור זה יכול לפגום באפשרות השחזור.
וחושבני שהתוכנה שהוא השתמש היה RSTUDIO

• הוסף לסימניות
באיזור מודיעין עילית אולי? אני מכירה טכנאי מדהים.

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי להוסיף

ישנם באמת שני סוגי שחזור
שחזור של נזק פיזי שהוא באמת עולה יקר מאוד
ושחזור לוגי שבו במיקרים מסוימים ניתן להחזיר את הקבצים כפי שהיו אפילו ללא כונן נוסף
אני ממליץ על טכנאי מחשבים באזור ירושלים בכתובת:
http://www.computer-technician.022.co.il
במצב בו לא ניתן לגשת לכונן מגיע אליך עד לבית
מסביר בהרחבה ואף מתקן במחיר זול ממש, יחסית למחירים שנכתבו פה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא צריך אפילו שיחזור זה פשוט וירוס.
כמו"כ, במידה וכן צריך שיחזור, באיזה איזור בארץ מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה