דרוש מידע שחזור הודעות ווצאפ

• הוסף לסימניות
בטעות מחקתי את הווצאפ החזרתי הוא חזר ריק
יש אפשרות לשחזר?
היה לי כנראה גיבוי מקומי בלבד ולא בגוגל

• הוסף לסימניות
בטעות מחקתי את הווצאפ החזרתי הוא חזר ריק
יש אפשרות לשחזר?
היה לי כנראה גיבוי מקומי בלבד ולא בגוגל
יש אפשרות לשחזר מקובץ הגיבוי עד השלב שבו בוצע גיבוי לאחרונה

• תודה
Reactions: I.Q
  • הוסף לסימניות
לא מוצאת את התיקיה בה זה אמור להיות

• הוסף לסימניות
אני מטלפון

• הוסף לסימניות
אני מטלפון
אם לא החלפת גירסת מכשיר הוא אמור למצוא לבד את הקובץ גיבוי, או שעשית גיבוי בענן - מייבא לבד אלא אם המכשיר עבר שדרוג גירסא או אתחול שמחק קבצים אישיים.

• הוסף לסימניות
האפליקציה נמחקה ולא היה לי גיבוי בגוגל אז היא חזרה ריקה
לא שיניתי גרסה

• הוסף לסימניות
האפליקציה נמחקה ולא היה לי גיבוי בגוגל אז היא חזרה ריקה
לא שיניתי גרסה
אבל את יודעת בוודאות שעשית גיבוי לקובץ? כשעשית את הגיבוי הוא יצר את הקובץ לבד, נכון?? אז מה הסיבה שהוא או את לא מוצאים את זה, אולי נמחק לך עוד כמה דברים הזכרון שלך;) של שם/מיקום הקובץ ביחד עם האפליקציה.

• הוסף לסימניות
הטלפון כל יום ב2 עשה לי גיבוי
קראתי הדרכה באינטרנט איפה זה אמור להשמר וזה לא שם...

• הוסף לסימניות
Screenshot_20230519-142837_My Files.jpg

• הוסף לסימניות
כל מה שיש כאן זה מאתמול אחרי שנמחק לי הווצאפ

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שהגירסא שלך היתה מאד ישנה והגיבוי היה על הווצאפ בעצמו??

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהגירסא הייתה ישנה למרות לפי מה שזכור לי כן עדכנתי אותה

• הוסף לסימניות
אם זה באמת ככה אז אין אפשרות לשחזר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהגירסא הייתה ישנה למרות לפי מה שזכור לי כן עדכנתי אותה
אולי אפשר לבדוק עם משחזר מידע אם יכול לשחזר מהמכשיר, גם אם כן לא כדאי להשתמש כי כל מידע שנרשם מוחק ישן.
הייתי מנסה לחבר למחשב ולחפש לעומק את הקבצים.

• הוסף לסימניות
לא להשתמש בווצאפ?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
אנסה עכשיו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה