שחזור חומר מדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח שהיה מלא בחומר ועבר בטעות פירמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס, אני רוצה לשחזר את הנותונים שהיו בו, בשתי ההתקנות של הווינדוס (גם המקורי וגם מה שהיה עכשיו בטעות) אז השתמשו בכל השטח של הדיסק חוץ מהמאה מגה של הבוט מה שהדיסק התקנה מקצה לבד.

כשאני מסתכל על הדיסק דרך explorer++ אז אני רואה שיש מעל 400 גיגה מלאים, בעוד שכשאני מחפש אותם דרך הסייר ודרך spacesniffer אני מוצא רק 35 גיגה.

ניסיתי תוכנת recuva אבל כל הקבצים יוצאים בלתי ניתנים לקריאה.

איזה תוכנה מומלץ בשביל מקרה כזה?

קבצים מצורפים

• אקספלורר++.PNG
    KB 6.9 · צפיות: 16
  • מחיצות.PNG
    KB 399.5 · צפיות: 18
  • spacesniffer.PNG
    KB 132.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
שיחזור דיסק קשיח

נכתב ע"י 3 פינות;1895733:
יש לי דיסק קשיח שהיה מלא בחומר ועבר בטעות פירמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס, אני רוצה לשחזר את הנותונים שהיו בו, בשתי ההתקנות של הווינדוס (גם המקורי וגם מה שהיה עכשיו בטעות) אז השתמשו בכל השטח של הדיסק חוץ מהמאה מגה של הבוט מה שהדיסק התקנה מקצה לבד.

כשאני מסתכל על הדיסק דרך explorer++ אז אני רואה שיש מעל 400 גיגה מלאים, בעוד שכשאני מחפש אותם דרך הסייר ודרך spacesniffer אני מוצא רק 35 גיגה.

ניסיתי תוכנת recuva אבל כל הקבצים יוצאים בלתי ניתנים לקריאה.

איזה תוכנה מומלץ בשביל מקרה כזה?

אני לוקח 150 ש"ח לשעה ראשונה ואם שייך מתחיל שיחזור באותה שעה, חבל לך על הזמן והנזק שתגרום או שגרמת כבר לעצמך עם נסיונות ללא ידע...
יחיאל 0527134596

• הוסף לסימניות
----------

• הוסף לסימניות
בסוף אני בדקתי את הדיסק עם הגירסה החינמית של recuver my files, בסריקת דיסק (לא רק מחיצה מסוימת) שרק מראה את הקבצים בלי יכולת שיחזור, וראיתי שהיא מצאה אולי 5 תמונות לא חשובות, אז אני מחזיר את הדיסק לבעליו ואומר לו שאני לא הצלחתי.
כנראה אני יפנה אותו לtictac שינסו לשחזר לו, הם עובדים מול משרדי ממשלה, צבא, וכ"ו, קיבלתי את ההמלצה עליהם מראש אגף אבטחת המידע במשרד ממשלתי. הם לוקחים 100 ש"ח על בדיקה אם אפשר לשחזר את החומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה