שחזור כונן

• הוסף לסימניות
יש לי כונן קשיח מחולק ל2 E ו D

המערכת הפעלה נמצאת על E

ויש הרבה חומר בכונן השני השאלה שלי אם אני עושה שחזור למערכת הפעלה של הווינדוס
יש סיכון שהחמור שנמצא בכונן השני יפגם ויקרה לו משהו?

אני רוצה לעשות שחזור כללי על כל המערכת הפעלה כלומר שחזור מתוזמן שיפעיל אותו מחדש שחזור גם שיסיר את כל התוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה {ווינדוס 10}

אשמח לקבל אזהרה בענין והדרכה איך לעשות את זה בצורה יעילה ובטוחה

תודה

• הוסף לסימניות
דרך השיחזור המובנה של ווינדוס לא אמור לקרות כלום לכונן D.
(אגב, המערכת הפעלה נמצאת על C, לא?)

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שהבנתי בדיוק לאיזה שחזור אתה מתכוון, יש שחזור מערכת, שחזור כללי ותיקון של מערכת ההפעלה - ואיפוס מחשב כללי - אם מדובר בשחזור המערכת בתוך הווינדוס, אין חשש למידע - אם מדובר באחד האחרים מומולץ מאוד לבצע גיבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2037397:
אני לא בטוח שהבנתי בדיוק לאיזה שחזור אתה מתכוון, יש שחזור מערכת, שחזור כללי ותיקון של מערכת ההפעלה - ואיפוס מחשב כללי - אם מדובר בשחזור המערכת בתוך הווינדוס, אין חשש למידע - אם מדובר באחד האחרים מומולץ מאוד לבצע גיבוי.

סליחה
הכונן באמת נמצא על C
ויש עוד כונן D שבו יש הרבה חומר
אני רוצה לשחזר את המערכת הפפעלה שתסיר את כל התוכנות החיצוניות ותתחיל לעבוד מחדש
איך קוראים לשחזור כזה ואיך עושים אותו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם מדובר במחשב נייד אפשר שיש אפשרות איפוס למצב כמו שתיארת ואז חובה עליך לגבות ה-כ-ל, כי זה מאפס את כל הקבצים.

אם לא מדובר בזה אז האיפוס היחיד הוא פירמוט מחדש....

• הוסף לסימניות
ברגע שיש חלוקה ברורה של המחיצות כלומר כונן C: זה מערכת ותוכנות וכונן אחר זה מסמכים וכו' , ניתן לפרמט ללא חשש פשוט מאוד בהתקנת הווינדוס תבחרו אפשרויות מתקדמות תראו את הכוננים שלכם תבחרו בכונן C: (שימו לב שזה הוא צריך להיות כתוב מערכת) ותלחצו אתחל אחרי זה תבחרו אותו להתקנת הווינדוס ואחרי ההתקנה המסמכים שלכם נמצאים בכונן השני בתקיית משתמשים או USER בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה