שחזור כרטיסי זיכרון...

• הוסף לסימניות
CardRecovery הוא שימושי התוכנה המובילה עבור התאוששות צילום דיגיטלי
זו תוכנה לשיחזור כרטיסי זיכרון או הרדיסקים עם בטעות מחקתם את הכרטיס או אפילו פירמטתם אותו
יכול לשחזר ביעילות קבצים שאבדו, נמחקו, נפגמו תומך כמעט בכל סוגי כרטיסי זיכרון כולל SmartMedia , CF Compact Flash, Secure Digital כרטיס SD, Memory Stick, Microdrive, xD Picture Card, Multimedia Card MMC and much more

קבצים מצורפים

• Card_Recovery_v5.30_.zip
    1.3 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
אני מקפיצה את האשכול הזה כדי לברר:
האם יש תוכנה לשחזור כרטיסי זכרון - חינמית?
התוכנה שהועלתה כאן מצליחה לשחזר לי את הכרטיס שאותחל בטעות, אולם כדי לשמור את התמונות יש לרכוש אותה.

• הוסף לסימניות
ZERO ASSUMPTION RECOVERY
הכי טובה שאני מכיר

• הוסף לסימניות
לא מכיר את מה שהביא מעליי, אבל הכי נוח שאני מכיר למי שלא מקצועי ושמביא תוצאות מעולות זה RECUVA.

• הוסף לסימניות
תודה!
האם יש לכם קישור להורדת התוכנה שהצעתם,
או בעדיפות ראשונה - הורדה של התוכנה? (אני חסומה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;2051784:
תודה!
אבל התוכנה לא הצליחה לשחזר כלום.
ניסית סריקה עמוקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2051940:
ניסית סריקה עמוקה?

מה הכוונה סריקה עמוקה?
ניסיתי לסמן וי בכל פעם על אופציה אחרת, ובאף אופציה הוא לא הצליח לשחזר

• הוסף לסימניות
שמח שנעזרת בכך, אכן תוכנה מצויינת ואיכותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה