עזרה שחזור כרטיס זכרון עם חומר יקרררררררררררר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
יש לי כרטיס זיכרון עם 20 ג'יגה של שנה שלימה בהווי הבית שעמלתי לצלם
כולל 2 חתונות של אחים וכו'
עכשיו הכנסתי למחשב
ותוך כדי שאני רואה את התמונות הוא פתאום קופץ לי אתחל כרטיס זיכרון...... :sne: :sne: :sne:
מי הכי מומחה שאני יכולה לשחזר אצלו
שכמה שיותר חומר ישוחזר לי??????

אנא בדחיפותתתתת עצה

תודה!!

• הוסף לסימניות
לי נמחק דיסק חיצוני של 1T ואיש מחשבים שיחזר לי לדעתי הרוב המוחלט והגדול, קשה לי לדעת מה עוד היה ואולי לא שוחזר, שמו רלבג מבני ברק 0548403533 .

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דווקא במקרה כמו שלך שפתאום מופיע אתחל כרטיס
לפני שהולכים לשחזר כדאי לנסות משהו מאוד פשוט במחשב
נכנסים לשורת הפקודה במחשב כמנהל מכניסים את הקוד chkdsk E: /f (להחליף את :E בכונן הרצוי) וללחוץ אנטר,
לפעמים זה מתקן את הכרטיס מומלץ מאוד אם לא יועיל לא יזיק.

מצרף הסבר בהסרטת מסך

קבצים מצורפים

• תיקון כרטיס בשורת הפקודה.zip
    10.7 MB · צפיות: 34
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דווקא במקרה כמו שלך שפתאום מופיע אתחל כרטיס
לפני שהולכים לשחזר כדאי לנסות משהו מאוד פשוט במחשב
נכנסים לשורת הפקודה במחשב כמנהל מכניסים את הקוד chkdsk E: /f (להחליף את :E בכונן הרצוי) וללחוץ אנטר,
לפעמים זה מתקן את הכרטיס מומלץ מאוד אם לא יועיל לא יזיק.

מצרף הסבר בהסרטת מסך
בשום אופן לא!!
אם לא יועיל, כנראה יזיק!! ויקשה על השחזור.

במקרה שהחומר חשוב, לא מנסים לבד ולא מכניסים את הכרטיס לשום מחשב רק להביא לאדם מקצועי (פוטו למינהם אינם בכלל!) ומומלץ.

• הוסף לסימניות
אם לא יועיל, כנראה יזיק!! ויקשה על השחזור.
זה בסך הכל קוד שמזהה שגיאות בכרטיס אם יש= מתקן. אם אין= לא עושה כלום.
אבל אתה צודק הכי טוב ללכת לאיש מקצוע
שיש בעיה בכרטיס וזה ממש חשוב באמת עדיף לא לעשות אם לא בטוחים...

• הוסף לסימניות
יש את יעקב אלברשטיין צלם מאשדוד שעושה שחזור לכרטיסי זכרון
נסי לחפש את המספר בוגגל

• הוסף לסימניות
זה בסך הכל קוד שמזהה שגיאות בכרטיס אם יש= מתקן. אם אין= לא עושה כלום.
אל תלמד אותי מה זה עושה...
אין פה שום סך הכל, כנראה יש שגיאות בכרטיס ואם הוא ינסה לתקן המצב יהיה יותר בעייי כי הפקודה הזו גם משנה את מבנה הספריות בכרטיס ויכולה לשבש הכל כי יש לה גם הרשאות כתיבה.
בקיצור לא אחראי לתת כאלה עצות. סליחה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
עכשיו הכנסתי למחשב
ותוך כדי שאני רואה את התמונות הוא פתאום קופץ לי אתחל כרטיס זיכרון...... :sne: :sne: :sne:

אנא בדחיפותתתתת עצה

תודה!!
חיים מערכות אבטחה ומיחשוב יעזור לך
שימי לב ככל שמנסים יותר אופציות לשיחזור זה מקשה על השיחזור...
כלומר אם הולכים על תוכנות חינמיות ולא מתאימות לפעמים זה מרחיק את תוצאת השיחזור
ולכן חשוב ללכת למישהו מוקצועי שישחזר את זה..
מצרף את המס' שלו 0527684847

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
עכשיו הכנסתי למחשב

אנא בדחיפותתתתת עצה

תודה!!
@רפאל כ זה עצה גרועה ביותר
אסור להשתמש בזה!!!

@מורה בפתח תקווה זה נשמע מקרה לא סבוך, אבל הכי חשוב לא להשתמש בכרטיס
ולנסות לאתחל או לכתוב על הכרטיס

אני ממליץ על @מתכנת חובב
אפשר לפנות אליו באימייל anytechfix😉gmail.com
מקצועי וזול (בבני ברק)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
עכשיו הכנסתי למחשב

אנא בדחיפותתתתת עצה

תודה!!
אני שבוע שעבר שחזרתי כרטיס זכרון עם 30 GB תמונות, הכל לפי הוראות של ג'מיני לקח אותי יד ביד. בתחיל עם התוכנה הראשונה, אחר כך עם התוכנה השניה, שניהם עושים את העבודה.
לא לוקחת אחריות, אבל הג'מיני הנחה אותי מה לעשות כדי שזה לא יפעל כלום בכרטיס עצמו, אלא רק קורא אותו ולא מזיק לדבריו.
ביקשתי ממנו סיכום של מה צריך לעשות, אני אישית צעדתי איתו צעד צעד בזהירות שיגיד לי כל פעם מה לעשות. צילמתי מסך לא פעם שיגיד לי כיצד לפעול. מצ"ב ההוראות:

מדריך להצלת קבצים שנמחקו מכרטיס זיכרון (SD Card)​

חשוב מאוד לפני שמתחילים:
  • אל תשמרי שום דבר חדש על הכרטיס! כל צילום תמונה או שמירת קובץ דורסים פיזית את המידע הישן.
  • שחזור למחשב בלבד: את הקבצים שנמצאו יש לשחזר לתיקייה על המחשב, לעולם לא בחזרה לאותו כרטיס זיכרון שממנו הם נמחקו.

1. תוכנת Recuva (המומלצת למשתמש הממוצע)​

זוהי התוכנה הפופולרית והידידותית ביותר. היא קלה להפעלה ומציגה בצורה ברורה מה ניתן להציל.
🔗
לחצי כאן להורדה ישירה של Recuva (גרסה חינמית)

איך לעבוד עם התוכנה:​

1. התקנה וחיבור: התקיני את התוכנה וחברי את כרטיס הזיכרון למחשב (מומלץ להשתמש בקורא כרטיסים איכותי).
  2. אשף השחזור: עם פתיחת התוכנה ייפתח "אשף". לחצי על Next.
  3. בחירת סוג הקובץ: בחרי ב-All Files (כדי למצוא הכל) או ב-Pictures (אם את מחפשת רק תמונות).
  4. מיקום הסריקה: בחרי באופציה In a specific location, לחצי על Browse ובחרי את הכונן של כרטיס הזיכרון שלך.
  5. סריקה עמוקה (Deep Scan): לפני הלחיצה על Start, סמני את התיבה Enable Deep Scan. זה לוקח יותר זמן אבל מגדיל משמעותית את סיכויי ההצלחה.
  6. בחירת קבצים: לאחר הסריקה יופיעו הקבצים. נקודה ירוקה ליד קובץ אומרת שהוא במצב מעולה. סמני את הקבצים שאת צריכה ולחצי על Recover.
  7. שמירה: בחרי תיקייה על שולחן העבודה במחשב ושמרי שם את הקבצים.

2. תוכנת PhotoRec (למקרים קשים / שחזור עמוק)​

זוהי תוכנה עוצמתית מאוד שמתמחה בשחזור תמונות וסרטונים גם אם הכרטיס עבר פורמט או שהמחשב לא מזהה אותו כראוי. היא נראית כמו "חלון פקודות" (טקסט בלבד) ועובדים בה עם המקלדת.
🔗
לחצי כאן להורדה ישירה של PhotoRec (חלק מחבילת TestDisk)
(יש לפתוח את קובץ ה-ZIP ולהפעיל את photorec_win.exe)

איך לעבוד עם התוכנה:​

1. בחירת כונן: השתמשי בחיצים במקלדת כדי לבחור את כרטיס הזיכרון (זהי אותו לפי הגודל שלו, למשל 32GB או 64GB) ולחצי על Enter.
  2. בחירת מחיצה: בחרי באופציה [Whole Disk] כדי לסרוק את כל שטח הכרטיס.
  3. מערכת קבצים: בחרי ב-[Other] (מתאים ל-FAT32/exFAT שקיימים ברוב הכרטיסים).
  4. יעד לשמירה: כאן עלייך לבחור איפה לשמור את הקבצים המשוחזרים על המחשב. נווטי לתיקייה במחשב שלך וכאשר את בתוכה, לחצי על האות C במקלדת כדי להתחיל בתהליך.
  5. סיום: התוכנה תתחיל להעתיק את כל מה שהיא מוצאת לתיקייה שבחרת. אל תסגרי את החלון עד שהתהליך יסתיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת