שחזור כרטיס מצלמה

• הוסף לסימניות
מה הדרך לשחזר תמונות של מצלמה, שפתאם רואים שאין בכרטיס את התמונות, כנראה עקב משחק של ילדים?

• הוסף לסימניות
האם בכל אופן יש מישהו שידע איך לסייע בענין?

• הוסף לסימניות
יש בלי סוף אשכולות בעניין. תריץ חיפוש ותמצא נחת.

• הוסף לסימניות
יש בלי סוף אשכולות בעניין. תריץ חיפוש ותמצא נחת.
הענין שהרצתי חיפוש ולא בדיוק מצאתי על מקרה מעין זה. אלא על מקרים דומים, שבהחלט יכול להיות שהדרך המומלצת כאן היא אחרת.

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס מציג שהוא מלא, רק שאתה לא מצליח לראות את התמונות, מדובר בוירוס של הקיצורי דרך כנראה.
או, בקבצים שנפגמו.

אם הכרטיס מציג שהוא ריק/ מלא רק בתמונות שכן רואים, כנראה שהתמונות נמחקו, ואז יש לנהוג כדין כרטיס שנמחק כולו.

בכל מקרה-
1. אין לצלם כרגע על הכרטיס עד לאחר השיחזור.
2. אין לשחזר לכרטיס עצמו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס מציג שהוא ריק/ מלא רק בתמונות שכן רואים, כנראה שהתמונות נמחקו, ואז יש לנהוג כדין כרטיס שנמחק כולו.
האם לשחזר עם רקובה?
ואם כן מהיכן ניתן להוריד את התוכנה הזו?

• הוסף לסימניות
כעת יש לי בעיה אחרת.
אין לי איך לחבר את הכרטיס למחשב על מנת שיזהה אותו ככונן בשביל להפעיל עליו שחזור.

אם אני מחבר אותו ע"י חוט שמחובר אל המצלמה, אז הוא לא מזהה אותו ככונן, והוא לא ניתן לבחירה ע"י תוכנת רקובה.

ואם אני מחבר אותו באמצעות הפלאג שמגיע עם המצלמה, אז המחשב מזהה את הפלאג, וכך זה נראה:
01.png

אבל כשלוחצים עליו לפתיחה, הוא מראה כאילו אין כרטיס, וזה ההודעה שהוא מקפיץ:

02.png

וממילא גם רקובה, לא מזהה אותו.

מה צריך לעשות כדי שהוא יזהה את הכרטיס שנמצא בתוך הפלאג?
אולי צריך לעדכן דרייבר מסויים?
או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
ניסית דרך קורא כרטיסים רגיל?
מה זה 'רגיל'?
ניסיתי גם דרך קורא כרטיסים אחר, שיש בו אופציות לכל מיני סוגי כרטיסים, וגם שם הוא לא מזהה.

אני מניח א"כ שהבעיה במחשב. כי ניסיתי שני כרטיסים בשני קוראי כרטיסים. ששניהם דרך המצלמה מזוהים, אבל הקורא כרטיסים לא מזוהה.

• הוסף לסימניות
מחשב אחר מזהה את הכרטיסים הללו?
לא. אבל זה לא ראיה. נתקלתי כבר בהתקנים ישנים שלא זוהו במחשב, ובעדכון דרייבר עבדו.

בלי קשר לענין הנ"ל שאשמח אם הוא יפתר, אחזור כעת לנושא הראשי של האשכול הזה, והוא השחזור של הכרטיס שנמחק.
שכן מה שלא ידעתי, שבכל מחשב נייד יש חריץ מובנה להכניס כזה כרטיס, ובאופן פלא זה פתאם התגלה לי. ושם אני מכניס את הכרטיס והוא מזוהה.

אבל כשאני סורק עם רקובה, הוא מוצא 7 תמונות בלבד מתוך מאות שהיו שם.
האם יש דרך נוספת לנסות לשחזר את הקבצים?

• הוסף לסימניות
לא. אבל זה לא ראיה. נתקלתי כבר בהתקנים ישנים שלא זוהו במחשב, ובעדכון דרייבר עבדו.

בלי קשר לענין הנ"ל שאשמח אם הוא יפתר, אחזור כעת לנושא הראשי של האשכול הזה, והוא השחזור של הכרטיס שנמחק.
שכן מה שלא ידעתי, שבכל מחשב נייד יש חריץ מובנה להכניס כזה כרטיס, ובאופן פלא זה פתאם התגלה לי. ושם אני מכניס את הכרטיס והוא מזוהה.

ניסיתם גם אפשרות סריקה עמוקה(לוקח זמן מרובה יותר)?

• הוסף לסימניות

עניין של תוכנה.
החיבור של המחשב עצמו הוא עפ"י רוב יותר מאובטח ויותר בעייתי מבחינת חופשיות תוכנות השיחזור.

• הוסף לסימניות
עניין של תוכנה.
החיבור של המחשב עצמו הוא עפ"י רוב יותר מאובטח ויותר בעייתי מבחינת חופשיות תוכנות השיחזור.
זאת אומרת שיש סיכוי שאם ארכוש קורא כרטיסים ואחבר את זה דרך שם ולא דרך המחשב, אז תוכנת השיחזור כן תצליח?

• הוסף לסימניות
יש סיכוי.
יש תוכנות אחרות שכנראה יצליחו גם עכשיו.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לשלוח לי כזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לשלוח לי כזו תוכנה?
יש הרבה תוכנות שיחזור מוצלחות אבל הם לא חינמיות
צרפתי שתי תוכנות אחת מהם חינמית (PartitionGuru)
כדאי לתת למי שמבין להשתמש בה כי לחיצה במקום לא נכון יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך
בהצלחה!!!

נ. ב. אני תמה שהרבה מקצוענים כאן ממליצים על recuva אפילו שזה תוכנה ממש לא מקצועית, אולי בגלל שהיא חינמית, עכ"פ מה שצרפתי לך הרבה הרבה יותר מקצועי

קבצים מצורפים

• GetDataBack Simple.zip
    6.3 MB · צפיות: 66
  • PartitionGuru 4.6.1 Professional Edition.rar
    10.6 MB · צפיות: 58

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה