הענין שהרצתי חיפוש ולא בדיוק מצאתי על מקרה מעין זה. אלא על מקרים דומים, שבהחלט יכול להיות שהדרך המומלצת כאן היא אחרת.יש בלי סוף אשכולות בעניין. תריץ חיפוש ותמצא נחת.
האם לשחזר עם רקובה?אם הכרטיס מציג שהוא ריק/ מלא רק בתמונות שכן רואים, כנראה שהתמונות נמחקו, ואז יש לנהוג כדין כרטיס שנמחק כולו.
מה זה 'רגיל'?ניסית דרך קורא כרטיסים רגיל?
לא. אבל זה לא ראיה. נתקלתי כבר בהתקנים ישנים שלא זוהו במחשב, ובעדכון דרייבר עבדו.מחשב אחר מזהה את הכרטיסים הללו?
ניסיתם גם אפשרות סריקה עמוקה(לוקח זמן מרובה יותר)?לא. אבל זה לא ראיה. נתקלתי כבר בהתקנים ישנים שלא זוהו במחשב, ובעדכון דרייבר עבדו.
בלי קשר לענין הנ"ל שאשמח אם הוא יפתר, אחזור כעת לנושא הראשי של האשכול הזה, והוא השחזור של הכרטיס שנמחק.
שכן מה שלא ידעתי, שבכל מחשב נייד יש חריץ מובנה להכניס כזה כרטיס, ובאופן פלא זה פתאם התגלה לי. ושם אני מכניס את הכרטיס והוא מזוהה.
אבל כשאני סורק עם רקובה, הוא מוצא 7 תמונות בלבד מתוך מאות שהיו שם.
האם יש דרך נוספת לנסות לשחזר את הקבצים?
עניין של תוכנה.לא. אבל זה לא ראיה. נתקלתי כבר בהתקנים ישנים שלא זוהו במחשב, ובעדכון דרייבר עבדו.
בלי קשר לענין הנ"ל שאשמח אם הוא יפתר, אחזור כעת לנושא הראשי של האשכול הזה, והוא השחזור של הכרטיס שנמחק.
שכן מה שלא ידעתי, שבכל מחשב נייד יש חריץ מובנה להכניס כזה כרטיס, ובאופן פלא זה פתאם התגלה לי. ושם אני מכניס את הכרטיס והוא מזוהה.
אבל כשאני סורק עם רקובה, הוא מוצא 7 תמונות בלבד מתוך מאות שהיו שם.
האם יש דרך נוספת לנסות לשחזר את הקבצים?
כן.ניסיתם גם אפשרות סריקה עמוקה(לוקח זמן מרובה יותר)?
זאת אומרת שיש סיכוי שאם ארכוש קורא כרטיסים ואחבר את זה דרך שם ולא דרך המחשב, אז תוכנת השיחזור כן תצליח?עניין של תוכנה.
החיבור של המחשב עצמו הוא עפ"י רוב יותר מאובטח ויותר בעייתי מבחינת חופשיות תוכנות השיחזור.
יש הרבה תוכנות שיחזור מוצלחות אבל הם לא חינמיותהאם מישהו יכול לשלוח לי כזו תוכנה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים