שחזור מידע אחרי פרמוט

• הוסף לסימניות
הדיסק קשיח שלי הלך לעולמו עם כל החומר שבתוכו, ולצערי לא הספקתי לגבות.
לפני כחצי שנה גיביתי כמעט הכל על דיסק קשיח נייד, אבל אחר כך פרמטתי אותו ותכננתי לעשות סדר ולגבות מחדש ולא הספקתי.
ראיתי שיש תוכנה בשם GetDataBack שבעזרתה אפשר לשחזר קבצים גם אחרי פרמוט.
לאחר שמוש בתוכנה הצלחתי לשחזר חלק מהקבצים אבל הרבה קבצים שהוא מראה אותם אבל בלי השמות וגם אי אפשר לפתוח אותם.
upload_2018-4-30_23-54-51.png

האם יש משהו שלא עשיתי טוב?
יש אולי תוכנה אחרת שיכולה לשחזר יותר?
דרך אגב אחרי הפרמוט בצעתי פעולת כתיבה על הדיסק

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבד, אם לא אצליח - זה השלב הבא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכן אני שואלת כאן ולא עושה נסיונות סתם.

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח אחרי פירמוט וגם נכתב עליו אחרי זה ?! הו אה

המקום שנכתב עם חומר חדש - קרוב לוודאי - שדרס משהו מהחומר הישן, ואת זה בלתי אפשרי לשחזר
השאלה היא מה עם שאר המקומות שלא נדרס
זה תלוי בכמה דברים, אבל דיסק כזה לרוב, נכלל בהגדרה של מקרה קשה, ויכול מאד להיות שהדיסק האורגינל (שממנו מגיע הגיבוי) יהיה הרבה יותר קל לשחזר מאשר את הדיסק הזה

הייתי מציע
קודם כל לעשות clone על הדיסק
כל הנסיונות שברצונכם לבצע, לבצע אך ורק על ה clone ולא על המקור
לאחר שמוש בתוכנה הצלחתי לשחזר חלק מהקבצים אבל הרבה קבצים שהוא מראה אותם אבל בלי השמות וגם אי אפשר לפתוח אותם.
בתמונה המצורפת, גודל הקובץ מראה 0B שזה אומר ששוחזר רק שם קובץ ללא תוכן
לכן אני שואלת כאן ולא עושה נסיונות סתם.
נסיון אחד כבר נעשה
הרצתם תוכנת שחזור על דיסק מקור

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה