שחזור מסמכים- אנא עזרתכם!

• הוסף לסימניות
מתוך הרגל גרוע- לא תמיד אני שומרת מסמכים.

לעיתים אני סומכת על רשימת המסמכים שנשמרו אוטומטית בצד ימין של המסך.
בכל פעם שWORD מציג שאלה אם לשמור את הגרסאות וכו' אני משיבה שכן.
לא יודעת מה ואיך- כרגע אין מסמכים לשחזור כלל!!!
רק אחד מהיום :(
נסיתי לבדוק בגרסאות קודמות, בחיפוש קבצים לפי תאריכים- בסל המיחזור-- הקבציים נעלמו ואינם.

את הלקח- למדתי אי"ה.

השאלה כעת אם יש דרך לשחזר את המסמכים שנגוזו מרשימת המסמכים לשחזור

תודה רבה!!
כל עזרה תתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
וורד שומר אותם כאן, לפי ברירת מחדל:
C:\Users\USER NAME\AppData\Roaming\Microsoft\Word
יתכן וצריך להראות קצבים נסתרים כדי להגיע לתיקייה הזאת.
איפה שכתבתי USER NAME, שם צריך להיות שם המשתמש שלך.

• הוסף לסימניות
אם את לא מוצאת שם את הקבצים האבודים, תנסי עם התכנה RECUVA שישחזר בתיקייה שאמרתי.
במקרה שהגדרת את מקום האחסון במקום אחר, תבדקי בהגדרות "שמירה" בוורד איפה את שומרת אותם.

• הוסף לסימניות
וורד שומר אותם כאן, לפי ברירת מחדל:
C:\Users\USER NAME\AppData\Roaming\Microsoft\Word
יתכן וצריך להראות קצבים נסתרים כדי להגיע לתיקייה הזאת.
איפה שכתבתי USER NAME, שם צריך להיות שם המשתמש שלך.

איפה אני מקלידה את השורה הזאת?

ותודה רבה רבה על האיכפתות והתשובה המפורטת

• הוסף לסימניות
בסייר הקבצים. אבל אל תשכחי להחליף USER NAME בשם משתמש שלך

• הוסף לסימניות
בגלל שזה קצת מסורבל לשלוף קבצים אבודים בדרך הזאת, כדאי לכתחילה לשמור כל המסמכי וורד שעובדים עליהם בDROPBOX או בONEDRIVE או בגיבוי ענן אחר.אז יש תמיד כל הגיסראות הישנות של הקובץ זמינות כל הזמן (עד 30 יום) ואי אפשר לאבד שום דבר. כל פעם שלוחצים על כפתור שמירה בוורד, זה יוצר גירסה חדשה בDROPBOX, אם הקובץ נמצא שם.
בONEDRIVE זה קצת יותר מורכב לעשות גירסאות תוך כדי.

• הוסף לסימניות
השאלה כעת אם יש דרך לשחזר את המסמכים שנגוזו מרשימת המסמכים לשחזור
השאלה הזאת דומה לשאלה:
"נעלם לי קובץ ואני לא בטוח אם זה נמחק או לא
האם יש אפשרות לשחזרו"

התשובה קצת מורכבת
האם זה אכן נמחק או לא
האם החומר שנמחק הוא מדיסק קשיח או מSSD
איזה מערכת הפעלה מדובר
ועוד

ולכן בקצרה התשובה היא: יכול להיות

• הוסף לסימניות
לכאורה SSD
לא מצאתי בתוכנת שיחזור.

אני יודעת שתמיד היתה לי רשימה ארוכה בצד ימין של המסך כשפתחתי WORD - של קבציים שלא נשמרו.
והיא התפוגגה.

הענין זה לא כ"כ ההסתברות אם יכול להיות או לא, אלא איך אמצא את הקבצים :(

תודה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה