שחזור סמארטפון

• פותח הנושא lme
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש פה בעל מקצוע שמתמחה גם בסמארטפונים?

אני צריך לשחזר תזכירים מLG מוגן של נתיב.
המכשיר לא נדלק טוב. הוא נדלק וחוזר על מסך הפתיחה שעות שוב ושוב.
בנתיב מסירים אחריות על החומר. הם כנראה מאתחלים וזהו.

אשמח לעזרה, בתשלום כמובן.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הפיתרון הוא דיי פשוט; תצרבו ריקוברי של cwm עם odin [היות שאין לכם גישה למכשיר]. תחפשו באתר שלהם או בגוגל את הקובץ tar התואם למכשיר שלכם. בצעו גיבוי nand מלא. אח"כ תבצעו wipe מלא דרך הריקוברי. כשהמכשיר יעלה, תתקינו את titanum, ותבצעו שיחזור.

עריכה: פתאום אני רואה שזה מכשיר של נתיב. ברור שהם לא יקחו אחריות, כי למה שיקחו...
אבל עם קצת רצון טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1826466:
הפיתרון הוא דיי פשוט; תצרבו ריקוברי של cwm עם odin [היות שאין לכם גישה למכשיר]. תחפשו באתר שלהם או בגוגל את הקובץ tar התואם למכשיר שלכם. בצעו גיבוי nand מלא. אח"כ תבצעו wipe מלא דרך הריקוברי. כשהמכשיר יעלה, תתקינו את titanum, ותבצעו שיחזור.

זה לא עזר.

אני מחפש בדחיפות בעל מקצוע מומחה לשחזר את הנ"ל.
בתשלום מלא!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lme;1835149:
???

גיבוי נאנד מגבה גם רכיבי מערכת! בין היתר גם תזכירים-יומני שיחות-הודעות SMS וכו', אבל בתנאי אחד ויחיד - שיעשו את זה כמו שצריך...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שיחזור מכשיר נתיב

נכתב ע"י lme;1835149:
זה לא עזר.

אני מחפש בדחיפות בעל מקצוע מומחה לשחזר את הנ"ל.
בתשלום מלא!!
תפני ל"מרכז הצריבות" הם מומחים בתחום השיחזור של דיסקים וכו' שנמחקו
02-6524956

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה