כללי שחזור ספר ישן

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות למחשב (לא משנה באיזה פורמט) ספר שהופק לפני עידן המחשב, ויש רק את הגליונות שלו?
הבטחתי ללקוח שיש את האפשרות, השאלה שלי היא - איך???

אודה לעזרתכם הדחופה!!!

• הוסף לסימניות
קודם שאלת אם יש אפשרות, ומיד בשורה השני כתבת שהבטחת ללקוח שאפשר---

וכעת אנחנו צריכים לפתור את הבעי' שנוצרה--

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה,
נותנים לקלדנית ....
יש חברות שסורקים את זה לתוכנה שהופכת את זה לטקסט

• הוסף לסימניות
לא צריכה את זה כטקסט, העיקר שיהיה במחשב.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לסרוק?
באיזה גליונות יש את זה - נייר או לוחות ברזל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;219890:
באיזה גליונות יש את זה - נייר או לוחות ברזל?

אין לי מושג, אבדוק את זה עם הלקוח. אבל מה זה משנה, יש הבדל בסריקה מלוחות ברזל או נייר?
ומישהו יודע איפה אפשר לעשות כאלה דברים? אני פשוט לא מתמצאת..

תודה..

• הוסף לסימניות
אם זה קיים על נייר, ולא משנה הפורמט, אפשר לסרוק א"ז בכל סורק פשוט, ואפשר גם להפוך א"ז לקובץ PDF בתוכנת אקרובט (צור PDF מסורק).

• הוסף לסימניות
יש כמה חברות שעושות את זה.
אם את נותנת להם עותק ומרשה להם לפרק אותו הם חותחים את כריכת הספר וסורקים את כל הדפים אוטומטית והמחיר זול יותר, אם את לא מרשה להם לפרק את הספר הם מדפדפים דף דף מניחים עליו זכוכית וסורקים עם סורק עליון והמחיר יקר יותר.
התוצר - מה שתבקשי: קובץ PDF אחד עם כול הספר, או קבצי תמונה של כל דף ודף, או המרה לטקסט וזה הרבה יותר יקר.

אני מכיר את ITTI ו ERA עבדתי עם שניהם והם טובים, אני לא מכיר את האחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה