שחזור פתקים נדבקים-דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
יש לי תמיד קבוע פתקים נדבקים במחשב,
אפילו כשאני מכבה את המחשב אני לא שומרת אותם ותמיד כשאני מדליקה הם מופיעים,
אני רושמת שם המון דברים חשובים.
היום היה אצלי טכנאי וסידר לי משהו באיזה תוכנה והפתקים נמחקו!!!
בטוח המחשב זוכר אותם איפשהו, עובדה שהם היו צצים לבד תמיד.
יש למישהו מושג אם אפשר לשחזר?

• הוסף לסימניות
תפתחי דרך התחל "פתקים נדבקים" זה בדר"כ חוזר ומאפשר לראות את הקודמים ולהוסיף חדשים.

• הוסף לסימניות
לא מראה לי קודמים.
פותח רק דף חדש :(

• הוסף לסימניות
גם לי קרה פעם וכל מה שניסיתי לא עזר, וכבר התאבלתי על המידע שנאבד.
בסוף ביום בהיר פתאום התעורר לתחיה עם כל התחולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1328372:
גם לי קרה פעם וכל מה שניסיתי לא עזר, וכבר התאבלתי על המידע שנאבד.
בסוף ביום בהיר פתאום התעורר לתחיה עם כל התחולה!
איך????

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה פתקים נדבקים במחשב?

• הוסף לסימניות
פתקים שניתן לכתוב בהם תזכורות והם מופיעים על שולחן העבודה.(בהתחל יש חלון של פתקים נדבקים)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה חזר פתאום.
אני זוכרת שניסתי הכל - להפעיל מחדש את המחשב, להפעיל מחדש את הפתקים ואלף דברים אחרים.

• הוסף לסימניות
תנסי להנס לתיקיה שבה הוינדוס שומר את הפתקים

C:\Users\user1\AppData\Roaming\Microsoft\Sticky Notes

(תשני את המשתמש מ USER1 שבשורה למעלה למה שהשם משתמש שלך, אם את לא מצליחה פשוט תרשמי בשורת חיפוש של הוינדוס %APPADATA% ואז כנסי תחת Microsoft\Sticky Notes -) ותראי אם את רואה שם את הקובץ של הפתקים

• הוסף לסימניות
תנסי להנס לתיקיה שבה הוינדוס שומר את הפתקים

C:\Users\user1\AppData\Roaming\Microsoft\Sticky Notes

(תשני את המשתמש מ USER1 שבשורה למעלה למה שהשם משתמש שלך, אם את לא מצליחה פשוט תרשמי בשורת חיפוש של הוינדוס %APPADATA% ואז כנסי תחת Microsoft\Sticky Notes -) ותראי אם את רואה שם את הקובץ של הפתקים

סליחה על ההקפצה
אבד לי פתק מאד חשוב

פעלתי לפי ההוראות הנ"ל
בתוך התיקיה של sticky notes היתה רק שורה אחת
עם קובץ SNT
(למרות שיש לי עוד 4 פתקים פתוחים, שלא נמחקו)
ואיני מצליחה לפתוח אותה
איך פותחים? יש עוד סיכוי?

• הוסף לסימניות
בטעות מחקתי פתק אחד מהפתקים הנדבקים
היה לי שם חומר חשובבב
האם יש דרך לשחזר אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה