שחזור קבצים שנמחקו מכרטיס זיכרון לאחר המרת מערכת קבצים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
צריך ממש עזרה דחופה.

יש לי כרטיס זיכרון שמערכת הקבצים שלו היתה fat32. מכיון שרציתי להעתיק אליו קובץ של 6 ג'יגה, השתמשתי בעצה שמישהו כאן בפורום
כתב (נראה לי @יוסי מחשבים ) והמרתי את מערכת הקבצים לNTFS באמצעות שורת הפקודה - convert d: /fs:ntfs . ככה שמתי אותו לעבוד
וראיתי שהוא לא מסיים להמיר. אז השארתי אותו לעבוד לילה שלם. בבוקר ראיתי שעדיין לא הסתיים. אז חשבתי שנתקע וסגרתי את הCMD.

ואז ניסיתי לעשות את ההמרה שוב, והיה כתוב שהכרטיס כבר מזוהה כ-NTFS. אבל כשנכנסים לכרטיס הופיע עדיין FAT32. וגם אי אפשר היה להיכנס לכרטיס, התקבלה הודעה שהקבצים פגומים ולא ניתנים לקריאה.

אחר כך הכרטיס נשאר בתוך המחשב, וכשהפעלתי את המחשב לפני שהווינדוס עלה הוא כנראה תיקן את הכרטיס. עכשיו אני יכול להיכנס אבל הקבצים אינם... מי יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם לא שמת על זה שום דבר אז תוכנת שחזור רגילה תוכל להוציא את החומר (לא recuva)

• הוסף לסימניות
צריך ממש עזרה דחופה.
סתם לידיעה, כאשר עושים המרה של FILE SISTEM כל הDATA שבכרטיס נמחק.
מה שכן אפשר לנסות אלו תוכנות שיחזור כמו RECUVA או תוכנות אחרות מגוגל.
1601828281987.png

בהצלחה

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה, כאשר עושים המרה של FILE SISTEM כל הDATA שבכרטיס נמחק.
מה שכן אפשר לנסות אלו תוכנות שיחזור כמו RECUVA או תוכנות אחרות מגוגל.
צפה בקובץ המצורף 736957
בהצלחה
תוכנות מומלצות הם אחרות כדוגמת
Active File Recovery
R-Studio
DiskGenius
GetDataBack

ועוד רבות
recuva היא תוכנה לא מומלצת כלל!!

• הוסף לסימניות
בתור משחזר מקצועי עם המון נסיון - שינוי מערכת קבצים לא אמורה לבצע נזק ולא אמורה לקחת לילה שלם גם לדיסק די גדול...
וכמו"כ הקבצים לא נמחקים...

• הוסף לסימניות
זה משפט כוללני ולא נכון כי אם עושים מה ש @יוסי מחשבים כתב אז למרות שמערכת הקבצים משתנה הקבצים נשארים שלמים
במהלך ההמרה כשעושים באמצעות GUI הוא מקפיץ חלון שאומר שכל המידע ימחק באופן סופי
כלומר כחלק מתהליך ההמרה המידע כנראה ימחק וזו לא תקלה !
בנוגע לשאר התוכנות שהוא ציין - אמרתי כמובן שיש עוד רבות וטובות והיא לא היחידה אבל RECUVA עושה את העבודה כשמגדירים לה סריקה עמוקה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי דיבר על המרה באמצעות gui דיברתי על המרה באמצעות cmd

בנוגע לשאר התוכנות שהוא ציין - אמרתי כמובן שיש עוד רבות וטובות והיא לא היחידה אבל RECUVA עושה את העבודה כשמגדירים לה סריקה עמוקה

אנסה לפרט יותר, החיסרון הגדול של recuva
1. שהוא לא משחזר את הקבצים כמו שהם היו אלא בבצורה מפוזרת (בשונה משאר התוכנות שיש כזו אפשרות בשחזור רגיל שם אין כלל כזו אפשרות
2.קבצי הרצה (exe) וקבצים דחוסים לא משתחזרים טוב בrecuva

• הוסף לסימניות
מי דיבר על המרה באמצעות gui דיברתי על המרה באמצעות cmd
נכון אבל אני רואה שאני צריכה לפרט יותר .
בתהליך GUI יש את האזהרה שציינתי לעיל ..בתהליך CMD יתכן והיא אינה קיימת אבל התהליך הוא אותו תהליך
ולכן הבאתי דוגמא מהתהליך עם הGUI
בכל מקרה בהצלחה וסיימתי עם הענין הזה
נראה לי שמיצינו אותו

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה - יש לי דיסק אונקי פשוט, 16 ג'יגה, (אלו עם הצבעים שחור אדום) יום אחד פתחתי אותו, והוא נותן לי אפשרות לאתחל אותו או לא לפתוח. (כבר ארבע שנים לא פתחתי אותו!) יש למישהו פתרון איך להוציא את הדברים מבפנים?

• הוסף לסימניות
כלומר כחלק מתהליך ההמרה המידע כנראה ימחק וזו לא תקלה !
בהצלחה
recuva לא עושה שום עבודה, חבל להתווכח מניסיון של הרבה שנים והרבה שחזורים, היא מוציאה חצאי קבצים, שאר התוכנות לא רואות אותה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה - יש לי דיסק אונקי פשוט, 16 ג'יגה, (אלו עם הצבעים שחור אדום) יום אחד פתחתי אותו, והוא נותן לי אפשרות לאתחל אותו או לא לפתוח. (כבר ארבע שנים לא פתחתי אותו!) יש למישהו פתרון איך להוציא את הדברים מבפנים?
תפתח שאלה חדשה

• הוסף לסימניות
אני חדש באתר, (אין לי פרמיום) ואני לא כ"כ יודע איך עושים את זה..
קצת עזרה לא תזיק..

• הוסף לסימניות
אם אתה לא יכול אז כך
אם החומר לא חשוב אפשר לאתחל
אם החומר חשוב בשום אופן לא לאתחל
ישנם תוכנות שחזור שיעשו עבורנו את העבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה