שחזור קבצי RAW

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש דבר כזה?

אני בצרות....

• הוסף לסימניות
מה כוונתך?

שיחזור לאחר מחיקה? יש (בכפוף לתנאים מסויימים)
איפוס השינויים שנעשו על קובץ raw? אם הקובץ קיים - בהחלט יש.

• הוסף לסימניות
שיחזרתי מספר פעמים קבצי RAW . הסיומת תהיה שונה. אבל זה לא יפריע למהלך העיבוד.
בהצלחה.

נ.ב. אסור לשחזר את הכרטיס הזיכרון אל תוך כרטיס הזיכרון. אלא לשחזר לזיכרון הקשיח של המחשב.

קבצים מצורפים

• DIR.zip
    KB 322.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני אחרי 2 צילומים
אתמול בר מצוה והבוקר חלאקה,
הכנסתי את הכטיס לקורא הכרטיסים וקופץ לי הודעה שיש לאתחל את הכטיס..
החזרתי למצלמה וכותב לי card err

במקרה הכי גרוע אצטרך לצלם שוב את החלאקה מהבוקר (ולפצות כמובן)
אבל מה יהיה על הבר מצוה????

• הוסף לסימניות
קורא כרטיס אמין?

אם המחשב מבקש לסדר קבצים פגומים. תאשרי את הידיעה.
לבנתיים לא צריך ולא כדאי לאתחל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;987539:
קורא כרטיס אמין?
של קנון
אחכ השגתי אחד של מוטורולה וגם שם זה בעייתי

הקובץ שלך רלוונטי גם למקרה שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;987540:
של קנון
אחכ השגתי אחד של מוטורולה וגם שם זה בעייתי

הקובץ שלך רלוונטי גם למקרה שלי?

וודאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה