שחזור קישור בדרופבוקס

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשחזר קישור בדרופבוקס?
לא הצלחתי בהוראות

• הוסף לסימניות
"לשחזר קישור" - לא הבנתי כוונתך.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד, נרשם לי שהקבצים נמחקו וסנכרתי אותם שוב אבל נוצר לי קישור חדש ואני רוצה שבקישור הישן זה יפתח לי

• הוסף לסימניות
אם זה בתיקיית public אפשר פשוט לשים באותו מיקום עם אותו שם.
אפשר את הקישור הישן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2140472:
אם זה בתיקיית public אפשר פשוט לשים באותו מיקום עם אותו שם.
אפשר את הקישור הישן?

אפרט מהתחלה:
בטעות עשיתי העבר מדרופבוקס לגוגל דרייב וביטלתי מיד עם קונטרול Z
חלק מהקבצים נשארו אבל כשאני פותחת את הקישור הוא ריק

• הוסף לסימניות
מעניין אותי המבנה של הקישור האם יש מה לעשות.
בגדול ברגע שמוחקים קובץ מדרופבוקס הקישור שלו נמחק, וצריך לעשות קישור חדש, אם הוא בpublic הקישור הינו פשוט שם המשתמש והpath של הקובץ (המיקום של הקובץ בתוך תיקיית דרופבוקס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2140585:
מעניין אותי המבנה של הקישור האם יש מה לעשות.
בגדול ברגע שמוחקים קובץ מדרופבוקס הקישור שלו נמחק, וצריך לעשות קישור חדש, אם הוא בpublic הקישור הינו פשוט שם המשתמש והpath של הקובץ (המיקום של הקובץ בתוך תיקיית דרופבוקס).

נמחקו לי חלק קבצים מתיקיה
אם התיקיה נשארה למה הקישור כבר לא תקין?

• הוסף לסימניות
אפשר את הקישור? נהיה יותר חכמים? או שזה חסוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה