דרוש מידע שחזור שן לילד בן 12

• הוסף לסימניות
ילד בן 12 שלפני כמה שנים שבר שן קדמית חלק ניכר מהשן.
נעשה לו כבר פעמים שחזור ולאחר מכה חזקה וכד' נפל שוב. (הפעם של השיחזור האחרון היה לפני שנתיים)
כדאי או מומלץ לעשות שיחזור מחרסינה שנראית טוב יותר ומחזיקה יותר או להסתפק שוב בשיחזור רגיל שמצהיב ובסכנת שבירה מחודשת בגלל היקף גודל השיחזור?
כמובן שהמחיר של החרסינה יקר יותר פי 4 אפילו...
מה ממליצים?

• הוסף לסימניות
תתיעצי עם רופא שיניים מומחה או רופא מומחה לשיקום הפה

• הוסף לסימניות
לי יש שחזור כמעט על כל השן הקידמית, נשבר לי חלקית אחרי איזה 15\10 שנים... (לא יודעת איזה סוג... עלה אלפיים)
היה נראה מצוין!(:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו רצינו לעשות שיחזור בגיל 14 ואמרו לנו לחכות לגיל בוגר יותר שאז הסיכון לשבירה הוא נמוך יותר
תכלס הוכיח את עצמו

• הוסף לסימניות
אני שברתי 2 שיניים קדמיות בערך באותו הגיל, עשיתי שחזור מחרסינה שהחזיק כמה שנים טובות והיה נראה מעולה.
השיחזור לא עלה שקל כי קבלנו החזר מלא מ"ביטוח תלמידים".
הבנתי שהביטוח הנ"ל התבטל בינואר, אבל אפשר לקבל החזר מקופות החולים עד גיל 18. (אני אישית יודעת על לאומית זהב- שחזור מחרסינה עד גיל 18 ב20 ש"ח. אולי שווה לעבור קופ"ח בשביל זה)
תבררי אולי גם בקופה שלך יש החזר. חבל לשלם סתם

• הוסף לסימניות
רופא שיניים טוב (בד''כ פרטי) משלים את השן בצורה יפה וחזקה ואם שומרים לא נופל (לשמור = לא לאכול דברים קשים על השן כמו שקדים לדוג') הרופא גם יבצע קודם בדיקה על שורש השן אם עדין בגדילה ממליצים לחכות.
עולה בפרטי באזור 1200 שח

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שחזור רגיל שנפל לי אחרי 4 שנים בהפרש של חודש-חודשיים.
אחרי זה עשיתי שחזור עם חרסינה,
והוא מחזיק מעמד מעולה ונראה כמו השיניים בעצמן.

אני לא יודעת מה העלויות של כל שחזור, כי נפלתי בבית הספר,
וקיבלנו החזר על כל הסכום מביטוח התלמידים.

• הוסף לסימניות
אני שברתי 2 שיניים קדמיות בערך באותו הגיל, עשיתי שחזור מחרסינה שהחזיק כמה שנים טובות והיה נראה מעולה.
השיחזור לא עלה שקל כי קבלנו החזר מלא מ"ביטוח תלמידים".
הבנתי שהביטוח הנ"ל התבטל בינואר, אבל אפשר לקבל החזר מקופות החולים עד גיל 18. (אני אישית יודעת על לאומית זהב- שחזור מחרסינה עד גיל 18 ב20 ש"ח. אולי שווה לעבור קופ"ח בשביל זה)
תבררי אולי גם בקופה שלך יש החזר. חבל לשלם סתם
כי נפלתי בבית הספר,
נראה לי רק אם השבירה אירעה בבית הספר,
ביטוח התלמידים משלם על השחזור.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שחזור רגיל שנפל לי אחרי 4 שנים בהפרש של חודש-חודשיים.
אחרי זה עשיתי שחזור עם חרסינה,
והוא מחזיק מעמד מעולה ונראה כמו השיניים בעצמן.

אני לא יודעת מה העלויות של כל שחזור, כי נפלתי בבית הספר,
גמני קבלתי שחזור ע"ח ביטוח התלמידים, למרות שלא נפלתי בשטח הביה"ס. הביטוח הנ"ל הוא לכל נער עד גיל 18

• הוסף לסימניות
גמני קבלתי שחזור ע"ח ביטוח התלמידים, למרות שלא נפלתי בשטח הביה"ס. הביטוח הנ"ל הוא לכל נער עד גיל 18
באמת???
אם אחותי הקטנה נפלה בחוג מחול ושברה את היד,
אנחנו יכולים לבקש החזר מביטוח תלמידים?

• הוסף לסימניות
נראה לי רק אם השבירה אירעה בבית הספר,
ביטוח התלמידים משלם על השחזור.
היה תקף עד לפני פחות משנה
או במילים אחרות
עד שבועיים לפני שביתי שבאה שם בביה''ס
חק מרפי

• הוסף לסימניות
בקיצור כיום אין ביטוח תלמידים?
הרופא שהוא מומחה ממליץ על החרסינה למרות שאמר שגם ההשלמה הרגילה שלו תהיה מצוינת.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לפי מה שהבנתי אמור להיות ביטוח תלמידים
עינבל ביטוחי שינויים 03-9778000
מה שכן, נראה לי שלא כבעבר יש להגיש להם חשבונית ומקבלים החזר.

• תודה
Reactions: gp
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות,
אבל מניסיון אישי שלי,
שברתי 2 שיניים קידמיות - יותר מחצי שן בגילאי התיכון
עשיתי כמה השלמות שהזיקו כמה שנים,
כשהרבה מהזמן היו סימנים לא יפים על השיניים.

המליצו לי על כתרים, התלבטתי,
עד שהגעתי לד"ר בנצי יעקובוביץ
עשה השלמה מקצועית - אף אחד לא מאמין שמדובר בהשלמה ולא שיניים מקוריות.
אחת לשנתיים - שלוש אני עושה שיוף של כמה דקות וזהו.
מחזיק מעמד כבר מעל 10 שנים.

• הוסף לסימניות
אצלי נשבר לפני 25 שנים בערך, עשיתי כמה שחזורים רגילים תמיד נפל (השיניים שלי התחתונות מדי צמודות לעליונות ודחפו החוצה) לפני כ-18 שנים עשו לי שחזר עם ברגים, אבל עם השנים השן קיבלה צבע מזעזע ורואים קצת את הברגים, אמרו לי שבכזה מקרה אני חייבת כתרים.
מישהו התנסה בכתרים בשיניים קדמיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה