דרוש מידע שחזור תיקיה במחשב - שנמחקה לחלוטין

• הוסף לסימניות
עמדתי על תיקיה ועשיתי מחיקה
קיבלתי הודעה כזאת בערך:
התיקיה מידי כבדה ובלתי אפשרי שתעבור לסל המחזור - האם אתה מעונין במחיקה לצמיתות?

בטעות בטעות לחצתי כן:(
יש דרך לשחזר אותה?
היא חיונית לי ממש
וכל האופציות לפי גוגל של "שחזור מגרסאות קודמות" לא עובד
נראה כאילו אין גיבוי למחשב שלי

אשמח ממש לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה כמו שחזור רגיל אצל משחזר חומר אמין, מוצאים את הדיסק הקשיח מהמחשב ונותנים למשחזר + לציין לו את שם הקובץ שנמחק.
אבל כמו בכל שיחזור חומר אחד הפרמטרים להצלחה זה לא לכתוב חומר חדש על הכונן, כל כתיבת חומר (שמירת קובץ וכו') מורידים מהסיכויים שהשיחזור יצליח.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה חינמית בשם recuva תוריד, תתקין, ותשחזר בקלות, ובלי להוציא שקל.
היא קלה וידידותית מאוד..
רק תמנע מלכתוב חומר חדש על הכונן ..

• הוסף לסימניות
@פיפציק
היה לי וירוס כופר על המחשב שלי ועשיתי למחשב אתחול ונמחק לי הרבה חומר
תמונות מסמכים ועוד.
יש איך לשחזר את זה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה חינמית בשם recuva תוריד, תתקין, ותשחזר בקלות, ובלי להוציא שקל.
היא קלה וידידותית מאוד..
רק תמנע מלכתוב חומר חדש על הכונן ..
אם החומר חשוב לבעליו, לא כדאי לשחק איתו עם תוכנה חינמית...
המלצה אישית לך לאחד אמין [-לצערנו לא כל מי שאומר שהוא משחזר מקצועי, הוא באמת משחזר מקצועי:cry:] שישחזר לך את זה בצורה הטובה ביותר.
וכמובן כמו ש @נדנדה כתבו לך עדיף לא להשתמש עד לשיחזור, בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה