עזרה שחזור תמונות בבינה ללא שינוי בפרטים

• הוסף לסימניות
יש לי מס׳ רב של תמונות ישנות מאד שצריכה לשחזר ולתקן - מה שניסיתי בבינה ג׳ימיני ננו בננה - שינה פרטים
וזה קריטי לא לשנות דבר, אשמח אם למישהו יש נסיון/פיתרון

• הוסף לסימניות
יש לי מס׳ רב של תמונות ישנות מאד שצריכה לשחזר ולתקן - מה שניסיתי בבינה ג׳ימיני ננו בננה - שינה פרטים
וזה קריטי לא לשנות דבר, אשמח אם למישהו יש נסיון/פיתרון
יש את זה- משדרג ומשפר רזולוציית תמונה.
וננו בננה פרו אמור לעשות את העבודה מצוין. תכתבי לו ברור מה את רוצה לשנות/לתקן, ובמה לא לגעת/לשנות.

• הוסף לסימניות
אני צלמת ומחוברת לקבוצה של צלמות
אני לא מכירה את התוכנה הזאת זה רק שמעתי שמשהי ניסתה לסדר שם משהו וזה טישטש את התמונה

• הוסף לסימניות
אני צלמת ומחוברת לקבוצה של צלמות
אני לא מכירה את התוכנה הזאת זה רק שמעתי שמשהי ניסתה לסדר שם משהו וזה טישטש את התמונה
בג'מיני? הוא באמת יוצר תמונות באיכות גרועה.

אפשר בננו בננה פרו בלאונרדו, אבל בחינמי זה רק תמונה אחת ליום.
או לשנות מה שרוצים בג'מיני (על פרו- מעמיק), ולשפר את איכות התמונה בכלים ייעודיים, כגון-
iloveimg- מגדיל רזולוציית תמונות
imgupscaler.ai - משדרג תמונות ומגדיל רזולוציה

(אם רוצים רק לשפר את איכות התמונה, אז אפשר ישירות בכלים הנ"ל.)

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לננו בננה מפריפיק?
כאן-
זה רק בחשבון בתשלום. וננו בננה פרו, אם אני לא טועה, לא זמין גם בחשבון בסיסי בתשלום.
1766572202135.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה