את מתכוונת לימודי שחייה?עדיין יש את הדבר הזה? מה הפרוצדורה ועד איזה גיל ניתן לממש? תודה
יש השתתפות ניכרת בתנאי שיש מכתב מרופא ילדים על הצורך בשחיה. (כאבי גב וכדו').עדיין יש את הדבר הזה? מה הפרוצדורה ועד איזה גיל ניתן לממש? תודה
לא ידוע לירק לילדים?
בוגרים אין?
יש השתתפות ניכרת בתנאי שיש מכתב מרופא ילדים על הצורך בשחיה. (כאבי גב וכדו').
דווקא שמעתי שכללית לא נותנים כלום, אין אצלם השתתפפות בכלל,אני רשמתי את הילדים עכשיו לקורס שחיה,
אמרו לי שכללית נותנים הכי הרבה מפגשים,
לא יודעת איפה יותר זול, בכללית יוצא 45 ש"ח למפגש
אבל בכללית זה יורד ממכסת הטיפולים הרגשיים.....אני רשמתי את הילדים עכשיו לקורס שחיה,
נכון, גם הבנים שלי לומדים שחיה ב45 ש''ח לשיעוראני רשמתי את הילדים עכשיו לקורס שחיה,
כל שנה יש מכסה חדשה של טיפולים רגשייםאבל בכללית זה יורד ממכסת הטיפולים הרגשיים.....
בכללית זה נקרא שחיה טיפוליתדווקא שמעתי שכללית לא נותנים כלום, אין אצלם השתתפפות בכלל,
דרך איך קיבלת? משהו מאורגן מטעם כללית או משהו פרטי וכללית נותנת החזר?
איך עושים את זה במכבי?
מצטרפת לשאלה,איך מממשים במכבי בבני ברק? למי פונים, ואיך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים