שחיטה בשם החוק.. צהרונים לגיל הרך

• הוסף לסימניות
אצלינו בבית ספר - 250 ש"ח לחודש
לאחר מימון של משרד התמ"ת לאמהות עובדות.

האם גם בבית ספר - יש חינם? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אצלנו גובים 60 ש"ח לחודש לצהרון בחיידר. יש ארוחות, ופעילויות "מקומיות" - בעיקר בייביסיטר. עד 3:40, ואין צהרון באיסרו חג.
ביתר עילית.

• הוסף לסימניות
ממש לא שחיטה, בתור עובדת במוסד אני יכולה לומר לכם שתוספת התשלום בצהרון ( בין 50-ל 100 ש"ח)
הוא ממש לא סתם , חשבתם פעם מי משלם את תוספת המזגנים , מים חשמל מנקה, מזכירות שמדברות עם ההורים בלי סוף, נהול העובדות בצהרון , השעות שאנו מבזבזים אחר חפוש ממלאות מקום וכו'?
אז אני אגיד לכן את התשובה :
לא המדינה! ממש לא.
וכן מה לעשות אף אחד לא עובד חינם!!!
ולכן אם תהיתם על זה התשלום!
על כל פנים שנה הבאה אין יום לימודים ארוך כך שהנושא כבר נהיה לא רלונטי.
ובהצלחה שנה הבאה לכל האמהות העובדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1009847:

מה באמת? אלא מה יהיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1009847:
ממש לא שחיטה, בתור עובדת במוסד אני יכולה לומר לכם שתוספת התשלום בצהרון ( בין 50-ל 100 ש"ח)
הוא ממש לא סתם , חשבתם פעם מי משלם את תוספת המזגנים , מים חשמל מנקה, מזכירות שמדברות עם ההורים בלי סוף, נהול העובדות בצהרון , השעות שאנו מבזבזים אחר חפוש ממלאות מקום וכו'?
אז אני אגיד לכן את התשובה :
לא המדינה! ממש לא.
וכן מה לעשות אף אחד לא עובד חינם!!!
ולכן אם תהיתם על זה התשלום!
אני לא מדבר על מוסדות שלא מקבלים מימון מלא, אני מדבר על מקומות שמתוקצבים באופן כולל ומלא לחלוטין, אשמח לדעת היכן את מתגוררת כדי לבדוק האם מה שאת מציגה נוגע לעניין, או כלל לא קשור.
ואגב, אין לאף אחד זכות לגלגל תשלום על עלויות תפעוליות שאיכשהו נפלו עליו, על הורים, מבלי לכל הפחות לפרסם את הדו"ח הכספי כמתחייב. הגיע הזמן לשקיפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה