• הוסף לסימניות
מה דעתכם

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הקמפוזיציה חבל שהתמונה שרופה...

• הוסף לסימניות
יופי של זווית וחשיפה.
[לא, התמונה לא שרופה, היא חשופה היטב. הרבה יותר הגיוני שהעננים טיפה יישרפו מאשר שהנושא המרכזי יהיה כהה מדי. ואני מקווה שאף אחד לא מעלה בדעתו לנסות ליצור פה HDR או להשתמש בפלאש. למען ה', אלו בסה"כ כמה עננים. גם אם השמש תהיה בתמונה (שרופה, מין הסתם) תעיר על זה?]

חבל לי שהתמונה לא חדה. זה נובע מפספוס פוקוס, מתזוזה או מהקטנה לקויה? איך הקטנת את התמונה? (כי ניכרת חוסר חדות בכל התמונה, ולכן פספוס פוקוס נראה לא כ"כ מתאים.)

• הוסף לסימניות
זוית נהדרת וקרבה טובה!

לדעתי מעט קונטרסטי, מה שגורם למעט 'אטימות' בחלקים של התמונה. אבל בהחלט מעניין מאד!

• הוסף לסימניות
זוית נהדרת וקרבה טובה!

לדעתי מעט קונטרסטי, מה שגורם למעט 'אטימות' בחלקים של התמונה. אבל בהחלט מעניין מאד!

• הוסף לסימניות
זוית מוצלחת.
אכן יש משהו ב(אי) חדות שמפריעה קצת.
(בנוסף, מרגיש לי טיפה אי פרופורציה בגובה)

• הוסף לסימניות
התמונה כווצה ב-VSO למי שמכיר. הורדתי את המצלמה לקרקע. ללא הבטה ב עינית המצלמה מחשש שהשחפים יעופו. ובאמת התמונה המקורית קצת יותר חדה

• הוסף לסימניות
מה שרוף??
מותק של תמונה!!

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה. זוית מדהימה. וקומפוזיציה יפהפיה. (הייתי 'מכתר' את התמונה "השחפים על המזח כבר עפו...")

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה