• הוסף לסימניות
זה נראה לכם שפוי, שכל בנו ונערות ישראל הולכות בימים אלו שידיהם קפואות מקור, ושפתותיהם מכחילות רק בגלל האופנה המפגרת של שחפצים?
לא לדבר על תינוקות בנות חדשיים....

• הוסף לסימניות
לא. זה נראה לי לא שפוי לחלוטין. אני שמחה שיש עוד כמה שזה נראה להם לא שפוי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשימו לב, כמה פעמים אנשים עושים דברים שטותיים, סתם בגלל אופנה...

• הוסף לסימניות
תרגעו זה לא משמש כמעיל אלא כעליונית
בבני ברק למשל זה ממש מתאים עכשיו כי עדיין לא צריך ממש מעיל,
מי שלא מתאים לה שלא תקנה...
על כל אופנה שיש צריך לצאת ? ב"ה שיש אופנה צנועה ...
לא מצליחה להבין, מה אכפת לך שקר לה?

• הוסף לסימניות
זו המצאה שמיועדת לבני ברק. שם אם לוקחים מעיל בבוקר חוזרים אתו ביד בצהריים.

• הוסף לסימניות
אני לא מדברת על אלה שמשתמשים בזה לעליונית, שישתמשו לבריאות.
אלא על אלה שלובשים את זה בירושלים למשל, לגמרי במקום מעיל.
קר לי לראות אותם :eek:
אבל זו באמת לא הבעיה שלי :)

• הוסף לסימניות
אפוד מגן או שכפ"ץ (שכבת פיצוץ), הוא סוג של שריון גוף מודרני אשר נועד להגן על פלג הגוף העליון של הלובש אותו, מפני כלי נשק כגון אקדחים, רובים ורובי ציד, ונתזים שנוצרים מחומרי נפץ כגון רימוני יד ונפילת פגזים.
כזה:צפה בקובץ המצורף 214992
וזה לא דבר חדש, אני זוכר את זה עוד מהתקופה שהייתי ילד..

• הוסף לסימניות
השכפ"ץ של היום הוא יותר אופנתי מאשר מגן....
וקוראים לו כך בגלל צורניותו המזכירה את השכפ"ץ המקורי.
ודי בטוח שהלובשות אותו אינן יודעות את ייעודו המקורי.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1432304:
השכפ"ץ של היום הוא יותר אופנתי מאשר מגן....
וקוראים לו כך בגלל צורניותו המזכירה את השכפ"ץ המקורי.
ודי בטוח שהלובשות אותו אינן יודעות את ייעודו המקורי.... :)
התכוונתי ל2 דברים
האחד: הערה לשונית, חשבתי שזה ברור..
השני: שכפ"ץ כפריט אופנתי נפוץ כבר שנים רבות
לא הבנתי מה החידוש המסעיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1432323:
התכוונתי ל2 דברים
האחד: הערה לשונית, חשבתי שזה ברור..
השני: שכפ"ץ כפריט אופנתי נפוץ כבר שנים רבות
לא הבנתי מה החידוש המסעיר.

פעם זה היה פריט אופנתי????

• הוסף לסימניות
דרך אגב, לי יש אחד כזה-ממש מחמם!
לובשים מתחת סוודר חם-ותאמינו לי-גם לירושלים זה טוב...

• הוסף לסימניות
דווקא היתרון של זה, בפרט לילדים קטנים, זה האפשרות להניע את הידיים בחופשיות, שלא כמו במעיל.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה ללכת עם האופנה הזו שילך
רק אני פשוט חושבת שמי שהולכת עם זה מצהירה על עצמה כאחת שנגררת אחרי העדר, במעשה מטופש:p:p:p
הרי המקום שצריך ראשון לחמם זה הידיים שם קר דבר ראשון... אז זה בדיוק הפוך...
ואם בתור עליונית אז זה מראה קצת מסורבל...
קיצור תחשבו קצת לפני שרצים אחרי כל העדר.........

• הוסף לסימניות
המקום הראשון שצריך לחמם זה אזור הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

במלחמה האחרונה מול איראן היו כמויות אדירות של חסדי ה' מכל הכיוונים, אשמח למי שיוכל להוסיף חסדי ה'.
כמובן שכל הדברים הם רק הגלויים כרגע, יש הרבה חסדי ה' שאנו לא יודעים וגם לא נדע לעולם.
מי שמוסיף מידע שלא ידוע לציבור - אשמח אם יוסיף מקור.
אין הכוונה דווקא לניסים בסגנון קריעת ים סוף, אלא גם ובעיקר בסגנון מגילת אסתר. ששם הכל נעשה כביכול בידי בני אדם אבל הכל היה מתוזמן נפלא מאת ה'

אתחיל כמה נקודות:-
לפני 16 שנה התחילו בארה"ב להכין פצצה מיוחדת עבור מתקני הגרעין בפורדו (
https://hm-news.co.il/news-flash/565537/)
-לפני 4 שנים התחילה מלחמת רוסיה אוקראינה מה שגרם לפוטין להיות עסוק ולא להתערב לטובת איראן ידידתו למרות בקשותיהם ולמרות עזרתם הרבה לרוסיה. (האריך בזה הרב ברוך רוזנבלום)
- לפני 3 שנים התחילה הרפורמה המשפטית שגרמה להפגנות שמאל ולמה שנראה כקרע בעם, שגרם לחמאס להחליט שהזמן מתאים לצאת למתקפה פתאומית על ישראל, מה שגרם לתובנה כללית בהנהגה בישראל שצריך להשמיד אויבים גם אם הם נראים שקטים כמו איראן.
- לפני 3 שנים מונה לשר לביטחון פנים אדם שהערבים מפחדים ממנו והמשטרה שלו, וכך לא קרה מה שקרה כאן ב"שומר החומות" בלוד עכו חיפה יפו וכו' (רק להזכיר אז הפרעות היו בגלל שני טילים מעזה... וכעת כותשים את עזה לבנון ואיראן והערבים בארץ יחסית מפחדים להרים ראש.. חסד ה'!)
-לפני שנה הנשיא טראמפ הנשיא הכי אוהד לישראל נבחר, וגם ידיד טוב של רה"מ שהיתלו יחד באיראן.
- - בשנה האחרונה חוסלו החמאס והחיזבאללה שאיימו על ישראל שכאשר תתקוף את איראן יפגעו בישראל קרוב למאתיים אלף טילים.
מחוסר זמן עצרתי לפני תחילת המלחמה.

אז מה קרה במכת הפתיחה?
ושלא נפגעו מטוסים שלנו באיראן.
וניסי הטילים

מחכה לתוספות,
המטרה היא שבסוף יצא עמוד מסודר לספר חסדי ה' .
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה