שיתוף שחקן חדש בזירה - פונט שחמט

• הוסף לסימניות
אגב, ניסיתי לעצב בפונט הזה, אבל הניקוד ברח באופן מוזר כלפי מטה :(
באיזה תוכנה?
אשמח שתשלחי לי תמונה במייל
ואבדוק את זה
(אצלי עובד מצויין וכן אצל לוגיקה כפי שאת יכולה לראות בתמונה למעלה..)

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור.
אשלח מאוחר יותר צילומסך.

• הוסף לסימניות
אילוסטרייטור
כל ארבעת המשקלים :(
שחמט - ניקוד בורח .png

• הוסף לסימניות
ואינדיזיין - כן בסדר:
אינדיזיין.png

• הוסף לסימניות
מוזר והזוי,
מה המייל שלך?
אשלח לך את הקבצים שאצלי במחשב - (שעובדים מצויין באילוסטרייטור)

• הוסף לסימניות
יש לי אילוסטרייטור 2022 (הכיייייי מעודכן.)
והמייל שלי נמצא בתחתית כל פוסט שלי.

וה'צוחק' זה על הציטטה המקורית הפורימית.
רק לידיעה, המשפט ששמתי - זו אחת האמירות של רבי נחמן מברסלב. כיוון שאיני חסידת ברסלב ואיני בקיאה בתורתו ובסיפוריו, אני לא יודעת להפנות מעבר ללינק המצו"ב.

• הוסף לסימניות
יש לי אילוסטרייטור 2022 (הכיייייי מעודכן.)
מעניין..
זה קרה לך בעוד פונטים?

והאם בשאר התוכנות הניקוד כן יושב טוב?
אינדיזיין אמרת שטוב, איזה? גם 2022?
בפוטושופ? אופיס? וכו..

• הוסף לסימניות
אדובי יש לי חוקי, 2022. אופיס - לא ניסיתי.
בכל מקרה, בתוכנות אופיס הניקוד מתיישב לפי הגדרות התכנות של וינדוס, כך שזה לא ממש פונקציה. אפשר גם לנקד את הפונטים החינמיים הכי מפגרים של BN או DGL...
ופונטים נוספים - בינתיים מה שעבדתי עליו (אחד הפונטים של בן אורי, לא זוכרת את שם הפונט) - הניקוד יושב מצויין.

• הוסף לסימניות
אדובי יש לי חוקי, 2022. אופיס - לא ניסיתי.
בכל מקרה, בתוכנות אופיס הניקוד מתיישב לפי הגדרות התכנות של וינדוס, כך שזה לא ממש פונקציה. אפשר גם לנקד את הפונטים החינמיים הכי מפגרים של BN או DGL...
ופונטים נוספים - בינתיים מה שעבדתי עליו (אחד הפונטים של בן אורי, לא זוכרת את שם הפונט) - הניקוד יושב מצויין.
שלחי לי מייל ואשלח לך את הפונטים שאצלי במחשב - אולי משהו השתבש להם בהעלאה לאתר (סיכוי קלוש מאוד, אבל ננסה בכל אופן)

זה בדיקה מתוך תוכנת פונט קריאטור
1654202573351.png

• הוסף לסימניות
aididan בג'ימייל
תודה!

• הוסף לסימניות
יקרה לכאורה רק אחרי החג.
(המחשב שאני יושבת עליו הוא לא מחשב העבודה הרציני שלי, וללא אופציה לתוכנות גרפיות. הוא מיועד לתקשורת בלבד.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה