מידע שימושי שחרור קופסאות אריזה הנחשדות במכס כחד פעמי

• פותח הנושא nori
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי את המוצר הנחמד הבא:
1641107792253.png

המוצר הגיע לארץ וקבלתי מהדואר את המייל הבא:
בעקבות המידע שהתקבל ובהתאם לדרישות החוק, חשוב לנו לעדכן כי
המשלוח שהזמנת מכיל כלים חד פעמיים.
ולכן לא ניתן לשחרור על ידינו

על מנת לאפשר את שחרורו המהיר של הפריט מרגע הגיעו לארץ, עליך לפנות לעמיל מכס כדי שיבצע את הליך השחרור. מכיוון שדואר ישראל אינו יכול לבצע פעולה זו עבור המשלוח שהזמנת, נדרשת מעורבותך.
עכ"ל

לפי הבנתי המוצר לא חייב במס כי המס לא חל על קופסאות אחסון. (הם כותבים כלים חד פעמיים, מישהו יכול לאמר על המוצר הזה כי מדובר בכלי?)
וגם נניח שחייב במס ואני רוצה לשלם.
איך אני פונה לעמיל מכס? כמה זה עולה?
האם יש אפשרות לשכנע את הדואר כי אפשר לוותר על התהליך?
מישהו נתקל במשהו כזה ויכול לסיע לי להחלץ ממנו?
(אין לדואר ישראל מה לעשות חוץ מלארוב אחרי הברחה של צלחות חד פעמיות???)
אודה מאד לכל עזרה.

קבצים מצורפים

• 1641107719301.png
    1641107719301.png
    KB 336.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אמור להיות עמיל מכס של דואר ישראל, הם צריכים להפנות אותך אליו.
ממה שאני יודעת, זה לא עולה לפנות אליו אבל עולה לשלם.
דואר ישראל ידוע ביעילותו, במקום לדוור ולענות הוא אורב ללקוחות טובים ותמימים כמוך...באמת.

• הוסף לסימניות
אמור להיות עמיל מכס של דואר ישראל, הם צריכים להפנות אותך אליו.
ממה שאני יודעת, זה לא עולה לפנות אליו אבל עולה לשלם.
דואר ישראל ידוע ביעילותו, במקום לדוור ולענות הוא אורב ללקוחות טובים ותמימים כמוך...באמת.
אז מי שכתב לי זה עמילות מכס של דואר ישראל והם כותבים בפרוש:

המשלוח שהזמנת מכיל כלים חד פעמיים. ולכן לא ניתן לשחרור על ידינו

הבנתי, מה אני צריך לעשות?

על מנת לאפשר את שחרורו המהיר של הפריט מרגע הגיעו לארץ, עליך לפנות לעמיל מכס כדי שיבצע את הליך השחרור. מכיוון שדואר ישראל אינו יכול לבצע פעולה זו עבור המשלוח שהזמנת, נדרשת מעורבותך.

נסיתי לפנות אליהם במייל חוזר. בנתיים אין תגובה.

• הוסף לסימניות
הזויים, כשעמיל מכס פונה אליך הוא אמור לעזור לך לשחרר!
זה משהו חדשני!
מעניין אותי מה תהייה התגובה שלהם, אני שולחת ומקבלת הרבה לחו"ל וזה משהו חדש.
לנסות בצ'אט איתם הצלחת?
זה דרך EMS?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה