שחרור קופת גמל- החברה הכלכלית שולחת אותי למס הכנסה

• הוסף לסימניות
סיימתי עבודה בחברה הכלכלית ואני רוצה לשחרר את קופת הגמל שלי
בקופה מבקשים טופס 161 והחברה הכלכלית טוענת שצריך לפנות למס הכנסה שתמלא את הטופס והם לא מתעסקים עם זה
האם הם צודקים? וכן כיצד אני פונה למס הכנסה? איזה טופס עלי למלא? דרך איזה לינק?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
161 המעסיק חותם.

• הוסף לסימניות
סיימתי עבודה בחברה הכלכלית ואני רוצה לשחרר את קופת הגמל שלי
בקופה מבקשים טופס 161 והחברה הכלכלית טוענת שצריך לפנות למס הכנסה שתמלא את הטופס והם לא מתעסקים עם זה
האם הם צודקים? וכן כיצד אני פונה למס הכנסה? איזה טופס עלי למלא? דרך איזה לינק?
תודה רבה
מפ"ל -מרכז פניות לציבור, המעסיק חייב לתת לך טופס 161 , את אמורה למלא טופס 161 א' ולקבל אישור ממס הכנסה , תוכלי ליצור קשר דרך הלינק המצ"ב, מקבלים מענה די מהיר ויעיל,

• הוסף לסימניות
קצת מוזר הענין של לפנות למס הכנסה
אצלינו במשרד אנחנו חותמים לכל עובד על טופס 161 אחרי שהוא מביא לנו טופס עזר מהקופה
והם ניגשים עם זה לקופה ומשחררים אותה על שמם
אף פעם לא ביקשו מהם לגשת גם למס הכנסה
השאלה איפה נכנס כאן מס הכנסה
והאם צריך לפנות קודם אליהם או קודם לדרוש את ה161

• הוסף לסימניות
מפ"ל -מרכז פניות לציבור, המעסיק חייב לתת לך טופס 161 , את אמורה למלא טופס 161 א' ולקבל אישור ממס הכנסה , תוכלי ליצור קשר דרך הלינק המצ"ב, מקבלים מענה די מהיר ויעיל,
תודה על הלינק
מה בוחרים בכל דבר?
1613987528760.png

• הוסף לסימניות
תודה על הלינק
מה בוחרים בכל דבר?
צפה בקובץ המצורף 840655
קצת מוזר הענין של לפנות למס הכנסה
אצלינו במשרד אנחנו חותמים לכל עובד על טופס 161 אחרי שהוא מביא לנו טופס עזר מהקופה
והם ניגשים עם זה לקופה ומשחררים אותה על שמם
אף פעם לא ביקשו מהם לגשת גם למס הכנסה
השאלה איפה נכנס כאן מס הכנסה
והאם צריך לפנות קודם אליהם או קודם לדרוש את ה161
כאשר עובד מסיים את העסקתו עליו להעביר למס הכנסה טופס 161 שהוא מקבל מהמעסיק , וטופס 161 א' שהוא ממלא , בטופס 161 א' הוא מציין האם הוא מושך את כספי הפיצויים או בוחר ברצף קצבה ובהתאם להחלטה שלו הוא יקבל אישור ממס הכנסה עבור הגורם המבטח, בלינק ששלחתי בוחרים את הלשונית המתאימה, ניתן גם להתקשר לכוכבית הרשומה,

• הוסף לסימניות
כאשר עובד מסיים את העסקתו עליו להעביר למס הכנסה טופס 161 שהוא מקבל מהמעסיק , וטופס 161 א' שהוא ממלא , בטופס 161 א' הוא מציין האם הוא מושך את כספי הפיצויים או בוחר ברצף קצבה ובהתאם להחלטה שלו הוא יקבל אישור ממס הכנסה עבור הגורם המבטח, בלינק ששלחתי בוחרים את הלשונית המתאימה, ניתן גם להתקשר לכוכבית הרשומה,
אוקיי
אז העובדים שלנו פנו ישר לקופה לשחרר את הכספים לא ביקשו מהם ממס הכנסה
אבל אני מבינה שטופס 161 המעסיק בכל מקרה חייב למלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה