שטויות שכתבו בעיתון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1623149:
"כשהייתי בפריז עלה במוחי רעיון חדש, במקום שאנשים ילכו להצטלם ביער או בחוף הים, הם פשוט יבואו להצטלם בסטודיו, על רקע. הרעיון התקבל בהתלהבות ורבים ממפורסמי צרפת גדשו את הסטודיו.."
ובכן, צר לי לקלקל את ההתלהבות, אבל רקעים מצויירים עם נופים של ים וכו' היו מקובלים בסטודיו עוד לפני מלחמת העולם הראשונה...

כשקראתי את זה בדיוק תהיתי לעצמי (מחוסר ידע בנושא), האם זה הגיוני שהוא הממציא של הרעיון הזה.
ושיערתי שזה לא ממש הגיוני....

• הוסף לסימניות
עד לקטע שנשרפו לו הצילומים (כנראה, כך הוא כתב) הכל היה נראה מקסים.
מה לעשו?ת עונת מלפפונים.

• הוסף לסימניות
אני תמה עליכם האם זה פעם ראשונה שנופל האסימון שכתבים מביימים "סיפור" העיקר שיהיה מה לכתוב יש כל שבוע סיפור על איזה חזב"ת או חזבתית עם סיפור מדהים שמריח על כושר המצאה נפלא של הכתבת ...

• הוסף לסימניות
בעצם יש שם שתי תמונות של רבי ישראל אודסר.

• הוסף לסימניות
סליחה.
זה שהיתה כתבת ראיון עם מישהו שאמר דברים לא נכונים, לא אומר שזה בדרך כלל.
יכולה לספר על כתבות שהכתב נוסע לחו"ל כדי לראיין מקרוב (אהרון גרנות למשל)
וכתבות שמתעכבות כדי לברר טוב יותר את המקור.

כך שגם אם מישהו התפאר ואמר דברים שאינם נכונים, אין צורך להתרגש ולהקיש.

במיוחד אחרי שרוב ככל הכתבים עושים עבודות שטח רציניות למען לא יכתבו שטויות כששמם חתום למעלה.

• הוסף לסימניות
אז כתבו בעיתון. נו שוין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1623312:
סליחה.
זה שהיתה כתבת ראיון עם מישהו שאמר דברים לא נכונים, לא אומר שזה בדרך כלל.
יכולה לספר על כתבות שהכתב נוסע לחו"ל כדי לראיין מקרוב (אהרון גרנות למשל)
וכתבות שמתעכבות כדי לברר טוב יותר את המקור.

כך שגם אם מישהו התפאר ואמר דברים שאינם נכונים, אין צורך להתרגש ולהקיש.

במיוחד אחרי שרוב ככל הכתבים עושים עבודות שטח רציניות למען לא יכתבו שטויות כששמם חתום למעלה.
הדוגמאות שלך בעצמן צריכות ערבים ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1623359:
הדוגמאות שלך בעצמן צריכות ערבים ..

ערבים או ערבים?

• הוסף לסימניות
נראה לי לכתוב בפורום כזה דבר אין בו שום תועלת. וזה לשון הרע או הוצאת שם רע, ואם למישהו מפריע משהו שיפנה למערכת העיתון ויתלונן.

• הוסף לסימניות
תאר לך שמישהו היה פותח דיון בעיתון משפחה, ששם כתוב
שמה שכתב קקטוס בבלוג שלו, זה היה שטויות במיץ...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שאין עניין לקטול בנחרצות כל אחד שקצת שגה, בילף או לא דייק.

• הוסף לסימניות
מעניין, לא קראתי את הכתבה בתור מי שלא מתעניינת בעיתונים אבל אם אתה אומר שזה הבן אדם שצילם את רבי ישראל עד כמה שידוע לי זה צלם מבוגר שמצלם מלפני שהרבה מאיתנו נולדו (אם אנחנו מדברים על אותו אחד, כן?)
בעלי מכיר אותו מזה שהוא פעם ניגש לעמדת הפצה ורצה לתת במתנה תמונות שצילם של רבי ישראל שמפותחות על נייר ישן, תמונות שעד כמה שידוע לי מסתובבות היום ברזולוציה ואיכות מזעזעת (צילום של צילום) ובעלי הביא לי את המקוריות, צילמתי אותן באיכות גבוהה לזיכוי הרבים והוא התיר להשתמש ויש לי גם את המקוריות שלו, מבחינתי הן נכס.
אגב אחרי שהוא שמע שצילמתי את התמונות הוא הראה לבעלי עוד מלא אלבומים שלו ממקומות שונים וסיפר לו את קורות חייו בצילום, זה משהו שצלמים מבוגרים מאוד אוהבים לעשות. מכאן ועד לזלזל בו....יכול עוד 30 שנה לבוא מישהו ולצחוק על נפשך הקקטוסית כנ"ל.
עוד משהו: קורה שהעיתון מגזים מעצמו, למשל אם בן אדם אומר שבשלב מסויים החליט לצלם בסטודיו במקום ביערות והכל העיתון בכיף יכול להגזים ולכתוב שהוא אמר שהמציא את המצלמה, ועוד (אם כי אין לי מושג לגבי הכתב/ת הספציפי/ת).
מצטרפת לאלה שלא מבינים מה יוצא לך מהפוסט הזה.
גם אני פעם קראתי בעיתון ש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1623409:
מעניין, לא קראתי את הכתבה בתור מי שלא מתעניינת בעיתונים אבל אם אתה אומר שזה הבן אדם שצילם את רבי ישראל עד כמה שידוע לי זה צלם מבוגר שמצלם מלפני שהרבה מאיתנו נולדו (אם אנחנו מדברים על אותו אחד, כן?)
בעלי מכיר אותו מזה שהוא פעם ניגש לעמדת הפצה ורצה לתת במתנה תמונות שצילם של רבי ישראל שמפותחות על נייר ישן, תמונות שעד כמה שידוע לי מסתובבות היום ברזולוציה ואיכות מזעזעת (צילום של צילום) ובעלי הביא לי את המקוריות, צילמתי אותן באיכות גבוהה לזיכוי הרבים והוא התיר להשתמש ויש לי גם את המקוריות שלו, מבחינתי הן נכס.
אגב אחרי שהוא שמע שצילמתי את התמונות הוא הראה לבעלי עוד מלא אלבומים שלו ממקומות שונים וסיפר לו את קורות חייו בצילום, זה משהו שצלמים מבוגרים מאוד אוהבים לעשות. מכאן ועד לזלזל בו....יכול עוד 30 שנה לבוא מישהו ולצחוק על נפשך הקקטוסית כנ"ל.
עוד משהו: קורה שהעיתון מגזים מעצמו, למשל אם בן אדם אומר שבשלב מסויים החליט לצלם בסטודיו במקום ביערות והכל העיתון בכיף יכול להגזים ולכתוב שהוא אמר שהמציא את המצלמה, ועוד (אם כי אין לי מושג לגבי הכתב/ת הספציפי/ת).
מצטרפת לאלה שלא מבינים מה יוצא לך מהפוסט הזה.
גם אני פעם קראתי בעיתון ש....
הכל יכול להיות נחמד, לו זה היה כתוב בצורה משכנעת כמו שאת כותבת את זה.
מה שאני רוצה להשיג זה שבמקרה שמישהו שולח כתב לראיין אמן, שלא ישלח כתב שאין לו שמץ של הבנה באמנות, ואין לו את היכולת לבקר מה מבין הדברים שנאמרו לו הוא נכון, ומה לא ראוי להתפרסם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1623405:
תאר לך שמישהו היה פותח דיון בעיתון משפחה, ששם כתוב
שמה שכתב קקטוס בבלוג שלו, זה היה שטויות במיץ...
תכתבו עלי מה שאתם רוצים, העיקר שתאייתו את שמי נכון..

• הוסף לסימניות
קקטוס. שלחתי לך הודעה...

• הוסף לסימניות
אז תכל'ס, במה הועלת? ולמי?

• הוסף לסימניות
שיותר לא יכתבו שטויות בעיתון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1623875:
שיותר לא יכתבו שטויות בעיתון

כמה שאלות.
א. האם זה המקום המתאים?
ב. האם אתם בטוחים ב100% שהכל שטויות שם?
ג. אם הפוסט הזה יפגע בעיתון, האם זה מוצדק?
במילים אחרות האם המשקל של כתיבת שטויות שווה
לפגיעה בעיתון, עד-כדי כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה