שטויות שכתבו בעיתון

• הוסף לסימניות
טוב, זו פעם ראשונה וכנראה אחרונה שכותבים שטויות בעיתונים.
אף פעם לא כתבו שטויות בשום עיתון. זה משהו חדש.
תקדים.

וברצינות- שטויות תמיד יהיו. טעויות תמיד יהיו. עובדים מזלזלים לצד עובדים משקיעים, כאלו שלא זלזלו וקרתה להם פליטת מקלדת, למול כאלו שזלזלו אבל יצאה להם בטעות כתבה ללא שום שטות..

קורה.

אם זו התנהלות שיטתית ומעצבנת, הייתי פונה לעיתון עצמו. כשזה לא שיטתי, לא כל טעות או שטות שווה יחס..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדברים כאלה צריכים להיכתב. מכמה סיבות:
א. מי שאוחז בעט צריך לדעת כמה אחריות יש למילה הכתובה המפורסמת ברבים, אי אפשר לכתוב מהשרוול ולשנות לפי טעמו.
ב. חשוב שידעו כל העוסקים בכתיבה והמוצאים אותם לאור, שאסור לזלזל באינטלגנציה של הקורא. אם אתה מפרסם כתבה רפואית, תחשוב על הרופא הכי מומחה בתחום שיקרא אותו, ואם זו כתבה היסטורית, תחשוב על ההיסטוריון המומחה שיקרא אותו. הרי קורא מן השורה לא אמור ללכת ולבדוק אחרי חומר כתוב אם כל התוכן והפרטים מדויקים, הוא קורא ומקבל.
בקיצור. קחו אחריות למילה הכתובה! (וגם למילה המדוברת- אבל זה לא הנושא היום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1623896:
כמה שאלות.
א. האם זה המקום המתאים?
ב. האם אתם בטוחים ב100% שהכל שטויות שם?
ג. אם הפוסט הזה יפגע בעיתון, האם זה מוצדק?
במילים אחרות האם המשקל של כתיבת שטויות שווה
לפגיעה בעיתון, עד-כדי כך?

א. חשבתי שכן, במחשבה שניה זה פחות מתאים, גם בגלל המצקצקים למיניהם.
ב. לא כתבתי ש100% הכל שטויות, כתבתי דברים ספציפים שהם שטויות.
ג. הפוסט הזה לא יפגע בעיתון, אולי הוא ישפר אותו. יש עיתונים שכותבים שטויות ולאיש זה לא אכפת, כי הם תמיד כותבים שטויות. יש עיתונים שאתה מצפה מהם למקצועיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1623899:
אם זו התנהלות שיטתית ומעצבנת, הייתי פונה לעיתון עצמו. כשזה לא שיטתי, לא כל טעות או שטות שווה יחס..
בדיוק להפך
כשזה שיטתי זה לא שווה את היחס
כשזה חד פעמי, צריך לעורר את תשומת הלב.

• הוסף לסימניות
מבלי לקחת כאן צד,
רק תשומת לבכם לחתימה של קקטוס...

• הוסף לסימניות
יש מגזין שאני מציצה בו מפעם לפעם והוא.. אההההמ...
בקיצור- לא מכבד את האינטלגנציה
אותם מדורים משעממים כבר כמה שנים.
הכתבות חוזרות על עצמן.
אז אם יראיינו איזה צלם ועוד יהיה שם קורטוב של משהו באמת אמיתי- אני אגיד תודה.

אותי זה מעצבן שזה מה שיש לי לקרוא ב"הכשר"
אבל-זה מה יש.

אני לגמרי בענין של לא לבלוע את הצפרדעים האלו. זה נמאס.
ובמכתבים למערכת מפורסמים שירי שבח והלל... (מעניין מי כתב?.........)
שידעו שם שלא לזלזל בציבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה