שטיח מחוטי טריקו

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות שטיח מחוטי טריקו
ואני מחפשת רשת עם חורים קטנים שעליה אפשר לקשור את החוטים,
מישהי פה יודעת איפה אפשר להשיג אותה?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי על רשת שקונים בטמבור להרחקת ציפורים
חורים 1X1 ס"מ
מגיע בצבע לבן/ ירוק כהה
היה קצת קשה לחתוך. צריך סכין יפנית טובה, למרות ששטיח לא אמור להיות מדי בעיה (הכנתי מסגרת לתמונה והיה הרבה חיתוכים- בפנים ובחוץ, ויחסית קטנים)
אני עשיתי עם שאריות בדי טריקו (לקחתי מהמפעל של תמנון, בירושלים)
אם משתמשים בחוטי טריקו שבאים בסליל זה לא מידי דק?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בטמבור ולא מצאתי, אולי אני אנסה בטמבור נוסף
ואני מקווה שזה לא מדי דק, ראיתי הוראות שהתבססו על חוטים כאלו.

אני עשיתי עם שאריות בדי טריקו (לקחתי מהמפעל של תמנון, בירושלים)

מה עשית עם השאריות של הבדים? חתכת אותם לבד לרצועות?

• הוסף לסימניות
ואיפה נמצא המפעל של תמנון?
הם נותנים לקחת שאריות בקלות?

• הוסף לסימניות
ואיפה נמצא המפעל של תמנון?
הם נותנים לקחת שאריות בקלות?
נתתי דוגמא למפעל בגדים, לא חייבים דווקא תמנון
הם נמצאים במרכז ספיר גב"ש (באזור של ארמונות חן י-ם)
אבל קחי בחשבון שפעם אחת שהלכתי לא היה שאריות טריקו- כנראה באותו יום תפרו משהו אחר...
ובאתי בקיץ. אולי עכשיו יש יותר צמר וכדו'.
אם סליל יעבוד והוא לא מידי יקר, אולי זה כן שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה